18 JULI .

Drygt sjuhundrakronor , alltså mer än 700:- , lite mer än sju hundra lappar .
Det var för så mycket som vi handlade för när vi var på Mcdoanald's idag , > sjundrakronor ! Jag , maria och yollan tog bilen till donken för en gigantisk , jättebeställning som lunch till alla som väntade i stallet .

Jag tror vi hade fyra brickor med läsk , milkshake , kaffe , vatten och dessutom lösa ramlösor . Till det hade vi glassar , två happy meals , tio eller elva sorters hamburgare , pommes frites till alla menyerna , en sallad med tillbehör , morötter och en halv miljard sugrör . 

Vi var tre stycken som bar , + lilla tanja (?) som stolt bar sin egen happy meal låda . Alla brickorna med drickan , två stora bärpåsar och sedan ytterligare fem eller sex "vanliga" påsar .
Tjejen i kassan höll på att dö , dem var tre stycken som febrilt sprang omkring och plockade ihop denna enorma beställning och kvittot var minst tjugo centimeter långt . Det var nästintill som i en film när vi lämnade kassan och började gå mot bilen .. Människorna runt omkring oss bara gapade , dem stannade liksom upp mitt i ätandet bara för att dem var tvugna att ägna dessa flickor , som bar på ofantligt mycket mat , sin uppmärksamhet . Vi skrattade där vi stapplade fram emot bilen , vi skrattade när problemet kom till hur någon av oss skulle kunna öppna en av bildörrarna utan att tappa allt i sin famn , och vi skrattade sedan åt den extrema luktblandningen av cheeseburgare , pommes frites och kaffe .

Mat , mat , sunkmat för sjuhundraspänn , helt galet .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0