28 MARS . HON !

image130



hon ja. hon sa jag ju fö FAN!

28 MARS . HAN !

Den blonda grabben som älskas av hela svenska folket för sin underbara charm ,
han anledde till Stora Wäsby gård med Linda .

HAN HAN HAN HAN HAN

livet är fett bra maha

27 MARS . Kloka ord

image129


"För många är orden kärlek , hopp och drömmar en synonym med hästar" .
Oliver Wendell Holmes Sr .

26 MARS . Pluspoäng till mig själv

Jag vill ge mig själv pluspoäng , en kram , en god kommentar och en vänlig klapp på kinden .
Jag har börjar lära mig att uppskatta små saker , att se det som knappt syns , att känna mycket för lite .

Idag är jag glad för att ...
- jag ställde klockan på 09.00 , eftersom det innebär att jag kommer hinna med massor  av saker idag .
- jag gjorde en frukost som innehöll en stor kopp te och en äggmacka .
- min bror inte orkade gå ut på morgonpromenaden med hunden , så att jag fick göra det .
- solen lyste på mig och hunden , för att det inte blåste i skogen där vi gick och för att vi hade så mysigt .
- jag har haft tid att lyssna på masor av brabrabra musik och läst massor av texter !
-  jag och mamma ska träffa linda , för att bestämma hur vi ska lägga upp tävlingssäsongen med Trasan .
- även idag ska jag traska upp  till stallet och ge Trasan morötter och pussa lite på henne .
- jag ska sova hos min farmor ikväll och vi ska gå på en utställning imorgon .
- farmor är glad för att jag ska komma .
- håkan har fått jätte bra betyg för sin nya skiva , som i sig gör mig tokglad !

Det här är saker som hittils har gjort mig glad , och klockan är bara mitt på dagen . Jag blir ännu gladare när jag tänker på allting som kommer att ha gjort mig glad under dagen innan somnar .


25 MARS . Ridhushäng

Allting började med ett kärleksfullt kramkalas

image122


sen ville alla vara med på bild  ..  

men då bestämde sig maria för att vara värst och emma blev rädd ..

sen kom Rutan och sa att hon är väldigt vacker ..

men då påminde alex oss om att han faktiskt är världens sötaste ponny ,
samtidigt som lydia åt sitt spö

sen var det slut !

24 MARS . Linda min hjälte !

Linda , linda käraste Linda !
Du är just nu den personen jag tycker mest om på denna runda planet  !
Och på onsdag ska vi sätta oss och bestämma vilka tävlingar som vi ska rida med bästaste Trasan .
Detta kommer att bli underbart ! 

"  Kolla in mitt regristreringsnummer .. FBL , det måste bara bli fucking bengtzing linda ! haha "
en road linda på vår hemväg med bilen


24 MARS . Jag och Mr.Lime

image121

23 MARS . Jag har en lime i min väska

Framför mig ligger en lime . En sådan där sur , grön citrusfrukt som man inte ofta har på sig . En lime brukar inte få vara med om så mycket i sitt liv , men denna lime , + de andra två som yollis hade i sina fickor , har vi givit ett mycket händelserikt liv för att de ska vara frukter .

Denna lime plockade jag nämligen upp ur min väska för inte så länge sedan , väskan som jag hade med mig under gårdagen och nattens äventyr . Limeen har sovit i min stora väska i natt medan jag och Yollan sov i Karins föräldrars toksköna säng i Stocksund . Den låg där i väskan under hela tiden hos Karin , under alla de timmar vi var dryga mot grabbarna i sällskapet och bara ägde allt och alla . Limeen låg även och vilade i väskan under promenaden hem till Karin från Danderyds sjukhus och under tiden vi satt i väntsalen och sjöng , och undertiden schteeekarna raggade på mig och Yollan , hahaha . Men där någonstans , mellan fulla gubbar , skönsång och bortslitna jackfickor gjorde limeen succe med de andra två limearna . Stenis stod nämligen och jonglerade med dem inför oss som var mäkta imponerande !
Men innan omkringkastandet var den lilla limeen omstoppad i min hyffsat varma väska och fick höra , tillsammans med resten av sällskapet , diverse olika sånger av mig och Yollan på bussen från vallentuna . Vi skulle gissa på att den uppskattade vår sång till fullo och aldrig ville att vi skulle sluta sjunga .. mjhihi . Sedan har vi kommit fram till kvällens start , nämligen småpartyt hemma hos Nicke ! Småpartyt hemma hos Nicke innebar mycket rödvin , rom&cola och andra lustiga drycker . Mellan fighterna med Jacob satt jag och Yollan och sjöng med Nickes mamma och hennes vänner , En helt ny värld var favoritlåten och vi var tokbra .

Det är i alla fall här någonstans på kvällen som Yollan hittar några citrusfrukter som visar sig vara gröna limes , och hon tänker att vi kanske kommer att ha nytta av dessa under kvällen gång .
Det var också då de tre frukterna hamnade i två fickor och en väska ,
resten av berättelsen tror jag att ni redan har hört .  

23 MARS . Tillägg till fredagens kväll ..

P - O - S - S - A ! 
P - O - S - S - A !
P - O - S - S - A ! 
Honom vill jag POSSA !

haha , en biltur med skönsång från mig och matilda blandat med shakira på radion .
oslagbart , helt oslagbart .

23 MARS . Bokfrossa blandat med skivor i drivor

image120


I fredags var jag och mamma ute och åkte , och under resans gång besökte vi bokaffärer . Det är nästan töntigt hur mycket jag tycker om att läsa , eller bara att titta på alla fina böcker och deras underbara illustartioner ! Jag och mamma tillbringade smmanlagt en timme någonting, till att storsa runt bland böcker och bara trivas bland  blad och verk . Jag älskar böcker ! Att skriva är något utav de bästa jag vet , och man kan uttrycka sig så genom skrift . När vi väl släpade oss själva därifrån gick vi hem med en stor påse med böcker och skivor i , och enda sedan dess har jag varit så glad ! Jag ska tillbringa lovet till att läsa och lyssna på musik som gör mig glad , trevligt trevligt trevligt . Min favorit utav inköpen är Kvinnan som älskade skor utav Anna Davis , den är skriven på ett sådan härligt och detaljerat sätt , som när hon på ett underbart vis beskriver om hur de kornblå små skorna med sidenband på ser ut . Den gör mig glad , att veta hur de små kornblåa skorna med alla dess detaljer på ser ut . Kvällen ska jag ägna åt att börja läsa ännu en bok Hjärtat som vapen utav Björn Ranelid .

22 MARS . Påskparty

Igår var jag , matilda och jessica på ett så kallat party i Sigtuna .
Sigtuna , hjälp vi trodde att vi kommit till världens ände när bussen tillslut stannade på Haraldborgvägen som det så fint hette . Iförda strumpbyxor och varsin klänning stod vi sedan i flera minusgraders kyla innan vi blev hämtade och förda till the party . Väl där blev vi väl inte överdrivet imponerade på utbudet människor , men dem visade sig vara riktigt trevliga insåg vi senare . Läget var alltså så att vi inte hade någon dricka , det fanns inga toksnygga killar , vi var långt hemifrån , playstationet med musiken var osammarbetsvilligt och musiken var väl i sig inte heller någon hit . Det såg alltså inte så bra ut för oss . Men det var då det kom en kille glidande , en riktigt schteekig sigtunabo som jag kunde sitta och driva med för att sedan få all hans sprit . Han var riktigt jäkla usch , men vi lyckades ju dra nytta av honom också eftersom jag var asig mot honom vilket resulterade i att han sprang efter mig hela kvällen haha . Kvällen började alltså ganska segt , ganska inte så roligt , men det var då han kom ... grabben som räddade vår kväll ! Jag , Matilda och Jessica nästan dog , han var snygg , han var den snygga grabben vi hade längtat efter haha . Sen svischade timmarna förbi , liksom drickan svaldes ned , och jag och Matilda stod och dansade på diverse stolar haha . När vi kom till när natten återigen börjar vända om till morgon , kom Jessicas underbara pappa och hämtade oss . Så det blev skjuts enda fram till dörren där det kom en trött och nyvaken hund och hälsade på sin matte . Det bästa med att komma hem är att få borsta tänderna och krypa ned i sin älskade säng , vilket jag med nöje gjorde . Där jag låg i min säng konstaterade jag att kvällen slutligen blivit riktigt rolig , vi fick någonting att dricka och det anlände en snygg grabb .

godnatt , sa jag där jag låg i min lägenhet på södermalm .
haha !


21 MARS . Påsklovsväder

image118

21 MARS . Påsklov

Påsklov . Påsklov . Påsklov .
Mina damer och herrar , vi har påsklov !
Fastän det var ynka tre veckor sedan vi lyckliga lämnade skolan för att ägna oss en vecka åt sportlovet , så är detta lov , på ett konstigt vis , exkat lika behövligt . Det är så fruktansvärt efterlängtad och det värmer i mig när jag bara tänker på att jag faktiskt har möjligheten att göra ingenting i en hel vecka .
Påsklov is the shit .

19 MARS .

Johan , käraste bror .

Du är bäst , du är underbar , jag tycker så fruktansvärt mycket om dig , du är världens bästa bror . Världens bästa bror som jag skulle göra allt för , allt allt allt . Få saker gör mig så glad som när du skrattar , när du skrattar ett ärligt uppriktigt skratt som kommer från ditt hjärta . Då gör du mig så otroligt glad och jag kan inte göra annat än att skratta med dig .

Min uppgift som storasyster är att finnas här för dig . Jag ska lära dig saker som du inte vet , och jag ska hjälpa dig att komma framåt . Som storasyster är det min plikt att stå på din sida när mamma och pappa är på dig , och det är min sak att övertala mamma och pappa att du ska få vara ute till sent fastän vi ska åka till mormro dagen efter . Det är min uppgift att skydda dig , att alltid stå beredd att ta ditt parti och som storasyster ska jag alltid ha tid att lyssna och se . Jag ska helt enkelt finnas där om du behöver mig .

Jag älskar att vara storasyster , jag älskar att vara din storasyster . Det var det bästa jag visste när vi var små och det är fortfarande någonting utav det bästa jag vet . Jag står gärna på din sida mot mamma och pappa , och jag pratar gärna till mig att du ska få vara ute längre än vad dem tycker att du borde . Jag skyddar dig gärna mot resten av världen , jag tar gärna ditt parti , och framför allt så tar jag mer än gärna tid att lysnna och se . Jag vill finnas här för dig .

Men just nu går inte det , just nu orkar inte jag . Jag måste få ta in , jag måste få tänka efter och jag måste få ha lite tid för mig själv . Jag måste få den tid jag behöver för att smälta och att  för min egen skull , reda ut vad som har hänt .

Igår klarade jag inte av att vara där för dig , och inte heller idag . Jag var och är alldeles för besviken och det får mig att bli ostadig , jag blir liksom handelsförlamad inombords . Jag vet inte riktigt vad jag ska säga och de flesta ord har vi redan sagt . Jag är ledsen och det gör ont , det känns liksom tomt och ihåligt inom mig .
Jag behöver lite tid . Men när tiden är använd och tankarna är tänkta , då ska jag finnas här för dig . När jag inombords har förståt och när jag har fått tid att vara ledsen , då ska jag finnas här för dig .

Inte igår och inte idag , men kanske imorgon , imorgon kanske är en bättre dag . Imorgon kanske är en bättre dag , då jag kan finnas här för dig .

För när tiden är kommen ska jag finnas här för dig , så som jag alltid har funnits . Då ska jag återigen ta ditt parti och då ska jag återigen skydda dig mot allt ont . Jag ska finnas här för dig för vareviga stund och vareviga dag .

Jag ska finnas här för dig , min allra käraste lillebror .


17 MARS . Rövarkungens ö

" rövarkungen sa till mig, vid sängen sent en natt
du ligger ju där ensam, sök din egen skatt
men jag är ju så liten, och världen är så stor
då sa rövarkungen, den är större än du tror

nu ska jag lära dig nånting, som du har nytta av
följ med mig på en resa, på rövarkungens hav
där styr jag alla vindar, och krossar alla skepp
som vågar styra motsols, eller pröva på några knep

och nu så fick jag se, rövarkungens ö
där ingen kunde leva, och alla ville dö
och fåglarna sa jag så tyst, han började att le
där rövarkungen lever , kan,ingen flyga mer

och där satt alla gamla, på ett ensligt litet skär
eller sattes ut i havet, på sin allra sista färd
och där såg man många unga, på hopplöshetens strand
dom samlade på snäckor, som föll ur deras hand

jag var den sista människan, på detta tomma hav
och rövarvinden ven, under många sjömäns grav
men när jag var som ensammast, och allt var dött och grått
hördes plasket av en åra, såg jag skymten av en annan båt "


Dessa är mina favoritverser ut en över 12 minuter lång berättelse om egentligen allt och ingenting . Eller den handlar bara om en sak , på så många olika vis , om saker som man inte riktigt kan sätta fingret på . Den är bra , jag älskar den , den är perfekt på ett sogligt vis . Den tilltalar mig på ett sådan strakt sätt , den är underbar . Nationalteatern - Rövarkungens Ö .

16 MARS . Linda !

image117

I fredags var vi där , 15 glada Stora Wsäby nissar , och hejade på Linda under genrepet . I sista stund lyckades vi få tag på ett lakan att skriva Linda över , till Lindas egna förtjusning och önskning . Så med ett viftande lakan och många applåder fick hon en alldeles egen hejjaklack . Jag kan väl inte påstå att schlager är riktigt min grej, och jag är väl inte ett fruktansvärt fan av artisterna som var med, men det var riktigt roligt att vara där ! Sedan var det final igår och hon kom på en femte plats , mycket duktigt gjort .

Nu är det bara för dig Linda att komma till stallet igen och rida en sväng :)

12 MARS . Duktig

Jag är så duktig , jag är sjukt duktig faktiskt .
Varje onsdag börjar jag klockan 12.30 ,  men imorse ställde jag klockan på 08.30 . Klockan halv nio ringde den allt för välbekanta ringklockan och jag stapplade ut ur sängen . Jag tog mig ur sängen för att byta från en gosig pyjamas till träningskläder . Sedan gled jag ned för trappen , tog ett glas juice , satte på vovvsingen hennes halsband , och öppnade sedan dörren ut mot baksidan . Utomhus  regnade det och jag blev blöt . Men med min kära iPod i öronen trotsade jag den blöta motvinden . Jag var ute och sprang i regnet klockan nio i morse . Dessutom promenerade jag från tåget till skolan , + att jag varit och tränat hoppning nu på kvällen .

Jag är duktig , jag har all rätt att säga att jag är duktig , jag är duktigast i världen .
ha ha ha !

11 MARS . Batman

image116

Batman
E: Robin Z - U: Baguette - UE: Galant

En vän . Att ha en äkta vän . En äkta vän är totalt ovärderlig .
Det finns ingenting på denna jord  som kan mäta sig med en ärlig , kärleksfull och djup vänskap . Ingenting betyder så mycket som en vän .

Maria och Lena hade en riktigt vän , en vän som Lena själv hade fött upp , och en vän som levt lika länge som Maria själv . Deras vän var antagligen det bästa dem hade , det allra dyraste och det allra heligaste , deras vän var den dem älskade mest utav alla . Men dem hade inte bara en vän , dem hade en bra vän . En vän som ställde upp , som kämpade för dem , en vän som alltid stod vid deras sida . En vän som trots skada var till deras förfogande och gjorde som dem bad . En vän som offrade sig själv för att vara dem till lags .

Det är inte många som får chansen att få en sådan vän . Det är inte många som överhuvudtaget får komma i närheten av dem, inte ens snudda vid att ha en sådan vän . Men en del av oss får chansen , får erbjudandet om att få ha denna vän och få uppleva denna vänskap . Dem av oss som får göra det ska skatta sig lyckliga .

Lena och Maria hade en sådan vän . En sådan vän som dem skulle göra vad som helst för , en vän som skulle göra vad som helst för dem . Dem fick vara med om denna vänskap som inte kan beskrivas med ord . Dem fick vara med om den perfekta vänskapen .

Deras vän gick i veckorna handikappridning med en ung tjej , på helgerna representerade han Sverige som landslagshäst i svenska fältävlanslandslaget för juniorer . Denna häst var helt fantastiskt och någonting utöver det vanliga , han var allt för maria och lena . Efter 18 år lämande han oss idag , och det för att istället besöka buster , focus , vallie och kryddan .

Batman var antagligen det vackraste jag någnsin sett .

De hade en vän som dem älskade mer än allting annat .
Dem hade en bra vän . Batman var en perfekt vän .

9 MARS . För välmåendets skull

Jag måste ha hästarna i mitt liv för att jag ska må bra .
Jag måste ha allting som har med dem att göra för att fungera som jag ska .
Jag behöver ha min egna frizon där jag bara kan vara . Jag behöver den delen av mitt liv , jag behöver veta att jag alltid har någonstans att ta vägen .

För mig är det en nödvändig vetskap , att veta att jag när jag vill kan traska upp till stallet . För hur mitt liv än ser ut , så är det som om allting försvinner när jag ser de gula byggnaderna . När jag kliver in genom dem tunga dörrarna och på en gång blir omslingrad av den välbekanta lukten , då försvinner allting som inte har med hästarna att göra . Livet bortsett från hästarna , är det som skapar tankar och lycka men även problem . Men det är som att allting rinner av mig när jag står på gårdsplanen redo att kliva in i stallet , som att jag vänligt men betsämt ber tankarna att hålla sig borta . Det är tillåtet att göra så eftersom jag är medveten om att vårat kontrakt innebär att jag plockar upp dem på vägen ut igen . Efter det kliver jag in i stallt och lämnar resten av mitt liv utestängt .

Det är skönt , det är faktiskt obeskrivligt skönt . Att ha en frizon där du vet att du kan riktigt vara dig själv , att du kan bara vara och ägna all din energi till dessa underbara djur . För för mig är dem underbara , dem gör mig lycklig .

Men ibland lyckas tankar och problem smita in samtidigt som ja¨g . Ibland är det även så att det tillvaron skakas om innefrån stallet , att det är där problemen dyker upp . För mig är det inte okej att dem gör det , för jag vill att det ständigt ska vara den platsen där jag alltid är lycklig , som alltid gör mig glad . Det är inte okej att lugnet förvrids . Men tillvaron förvreds och jag var för trött för att orka kämpa , för trött för att orka städa upp allting igen . Folket märkte att jag inte ville , att jag var för trött , och folket ordnade försiktigt upp det själva . Men jag orkar inte vänta på deras insikt , så återigen svalde jag det och tänkte att jag i alla fall struntar i dem , att jag får fixa det själv .

Idag har jag tillbringat drygt fem timmar till att återställa ordningen innaför dörrarna , tala om att det är innuti som det ska vara säkert och lugnt . Att det är insidan jag ska alltid ska kunna falla emot och veta vart jag har . Trasan ihjälpte mig , hon gav mig kraft att orka . För varje gång jag ser henne blir jag glad , och Insidan runt omkring henne kan vara ostadig och dan , men hon finns där för mig . Med sin mjuka päls som jag så gärna ryktar varje dag , med sina ben som jag så gärna lindar om . Med sina underbart vackra ögon som jag så gärna beundar , och med sin ständiga närvaro som jag så gärna har .

hon gör mitt hjärta lyckligt .


8 MARS . Musik till tusen

Musik .
Jag är medveten om att det kanske blir tjatigt , men jag måste .
Jag kan helt enkelt inte motstå att ägna ännu ett inlägg åt musikens vägnar .

Musik är allt . Musik är någonting helt otroligt . Musik är antagligen det bästa som finns .
Jag tror inte att jag skulle kunna leva utan musiken , det känns i alla fall inte som så . Jag behöver den för att kunna fungera normalt , jag behöver den för att vara glad . Musik fyller än och beskriver det man inte själv kan sätta fingret på , som en översättning av ens egna tankar .
Det finns ingenting som kan hjälpa mig så som musiken . Den finns alltid där , ständigt vid min sida och är , varje gång jag behöver den , villig att spela en låt eller två . Den är villig att rensa mig från tankar och problem , tömma mig på ord jag själv inte kan säga . Ingenting gör mig så glad som musik samtidigt som det inte finns någonting som kan göra mig så känslosam . Ingenting kan få mig att bli så hysterisk och ingenting kan få mig att bli så lycklig som en bra låt . Att höja volymen så att det nästan gör ont i öronen och låta musikens toner fylla än från topp till tå . Det , mina damer och herrar är en av de härligaste känslorna som vi kan uppleva . En riktigt bra låt gör mig alldeles svag i benen , fummlig  i kroppen och så fruktansvärt lycklig inombords .

Musik är allt och lite till .

8 MARS . Superhjältar , Bromma och en studsmatta .

Vi är pumor som är lyckliga hela veckan lång !
måndag , tisdag , onsdag , torsdag , fredag , lördag !

Igår var vi hos Jacob . Vi var hos Jacob för att fira Karin som fyllde 19 år , Karin skulle komma , men Karin kom aldrig . Så vi firade en födelsedag utan födelsedagsbarnet själv . Underligt med ganska festligt i alla fall . Jag , Yolanda och Matilda tillbringade födelsedagskalaset i Bromma med att dricka vin , röka vattenpipa och lyssna på äckligt bra musik . Sådan där musik som har en sådan kraft och inverkan på än att benen liksom viker sig och man inte kan göra annat än att låta den ta än med storm . Sedan sov vi i en liten säng , i ett rum som det blev 800 grader i och låg sedan ute på studsmattan i morgonsolen under den blåa himlen och lyssnade på håkan och annan hjärtemusik .

Nu har jag kommit hem och äntligen fått i mig lite frukost och en varm kopp te . Nu är det bara att ladda om för ikväll är det utgång igen , med flera vänner att träffa , flera låtar att dansa till och flera glas vin att dricka .
Jag älskar att det är helg !

7 MARS . Elmer

Nu är det så här att jag undrar om du kanske kommer ihåg att jag tidigare skrev om att vi var på 18 år party lite tidigare år , och för första gången lekte ordentliga rövare där vi befann oss . Att vi som annar brukar vara ganska snälla av oss och är mer kända som partybävrarna istället för trascharna liksom .. Men på denna fest lyckades vi med att stöka runt ganska bra , och bl.a. få med oss gamla cd-spelare , vimplar , olika sorters metallskyltar , och sist men inte minst ... Den uppsmekta ekorren ELMER ! Nedan följer en bild på hur våran Elmer ser ut och hur hans liv ser ut nu för tiden ..

image115


5 MARS . Den bästa

image109

Jag sitter vid köksbordet och skriver en läxa jag har i svenskan och i sin säng på golvet ligger hunden och sover . Hon har kurat ihop sig till en liten boll och ligger och ligger med ena tassen halvt över ansiktet och lite för nosen . Så varje gång hon andas in sina djupa lugna andetag , så snusar hon så fruktansvärt gulligt där hon ligger och sover . Just nu morrar hon och gnäller , antagligen än skurk som hon ska skrämma bort , tassen rör på dig och hela hon rycker till ibland . Jag kan inte annat än le och små skratta för mig själv , när jag sitter här och försöker var så tyst som möjligt för att inte störa henne . Hon har sovit i snart en timme , efter att vi var ute närmare två timmar oc promenerade tidigar idag . Solen lyste , blåblå himmel , en glad matte och en glad hund . Men nu ska hon få snusa vidare och jag ska fortsätta med svenskan .

Min käraste , käraste vän .

5 MARS . Dem kommer kliva på mig igen , igen och igen .

Krasch ! Och min ork för denna dag försvann vart då ..?

Jag blir trött , jag blir uppgiven , jag blir ledsen , för det är samma visa om och om igen .


Dem lovar , säger , intalar , blåser upp , är entusiastiska , engagerade och super glada för att jag ska rida hästen . Eller egentligen är det elakt och säga dem , ska jag vara svidande ärlig så är det hon .. Hon lovar , säger , intalar , blåser upp , är entusiastiska , engagerad och super glad för att jag ska rida hästen , varje gång det så är bestämt . Jag blir glad eftersom hästen är något utav det bästa som finns i mitt liv ,
hon gör mig glad .


Jag hoppas ; den här gången blir det annorlunda , den här gången kommer hon faktiskt ihåg vad hon har sagt . Det är så att jag blir orolig varje gång jag åker upp dit eftersom sannolikheten att hon har glömt bort mig är någonstans över 80 % . För det är samma sak här , hon glömmer bort mig , glömmer bort mig och glömmer bort mig . Hon ser inte , hon förstår inte hur ledsen jag blir varje gång hon glömmer bort mig . Det tar liksom inte på henne , hon ser inte sådant , och jag vet inte ens om hon i sådant fall helhjärtat skulle bry sig .


Men ledig som jag idag är , vaknade jag redan vid 9 och låg i sängen , lyssnade på musik och tänkte på att jag skulle traska upp till stallet lite senare . Men inte kunde jag få ha en sådan trevlig dag, utan det första som händer när jag kommer ned , är att jag får ett litet sms om att någon annan ska hoppa denna häst .


Jag blev trött , jag blev uppgiven , jag blev ledsen . Det var senast igår , till och med igår kväll , som jag påminde henne och hon bekräftade att jag skulle hoppa idag . 


Det jag tycker är det värsta med det hon skrev var att hon på slutet skrev ett " om det är ok " , vadå om det är ok ? Nej det är inte okej Ms , det är inte okej att du ständigt glömmer bort mig , att du struntar i att jag kanske blir besviken och att du sedan inte bryr dig , tror du verkligen att jag skulle tycka att det var ok ?? Bara för att verka lite demokratisk och snäll , pluttinutt , och kunna känna att du faktiskt frågade . Men som att jag egentligen ens har en åsikt , som att det faktiskt spelar någon som helst roll vad jag svarar på ett sådan sms:et , naaaej skulle inte tro det va .


Men det är bra jobbat hörre du ,
För ännu en gång har du på ett riktigt bra sätt lyckats gör mig ledsen utan att veta om det .


Och utan min egentligen nödvändiga tillåtelse , så antar jag att jag får låstas som att det är okej .


4 MARS . Några smulor till duvorna min vän så går vi hem

image113

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja , men det spelar egentligen ingen större roll . För det som var , var att jag med slutna ögon precis klivit av bussen och kände hur den stora lysande pricken på himlen värmde mina kinder . Kisande mot solen stod jag sedan och beundrade den klarblåa himlen som bredde ut sig ovanför mig . Det var skönt att stå stilla och låta skavsåren jag lyckats få på fötterna vila en stund . Det var då jag insåg att det antagligen inte skulle komma ett bättre tillfälle än detta , att gå utan skor för första gången i år ! Så av knöt jag skorna och började traska hemmåt . Den ännu inte uppvärmda asfalten kylde ned mig och gruset liksom stack mig under fötterna . Trots det var jag lyckligare än vad jag har varit på länge där jag strosade fram , förbi lekparken som en vårdag som denna var full av barn , små trehjulingar , barnvagnar och mammor . Jag såg nog ganska lustig ut där jag gick med skorna i handen , handväskan dinglande runt omkring mig och små skrattande för mig själv . Men vad brydde väl jag mig om det , jag var glad och toknöjd med läget ! Och när jag gick där på gångvägen mellan husen , med busshållsplatsen och alla barnen bakom mig , och inte trodde att det kunde bli mycket bättre , började min käraste iPod att spela Lars Winnerbäcks "Kom" . Då kunde det absolut inte bli mycket bättre än så .

4 MARS . The saviour

Igår var första dagen efter lovet och återigen förgyllde du min dag , du underbara människa .
Du har saknat mig , jag har saknat dig .

1 MARS . Linda !

image104


Ikväll var hon duktigare än duktigast och gick vidare vår kära Linda !
Jag och Trasan enades tidigare idag om att hon säkert skulle gå vidare , och se hur det blev  !
Jag citerar Linda själv ; FBL . Fucking - Bengtzing - Linda !
haha , skönaste ever

1 MARS . Regn , musik och hostmedicin .

Dropp . dropp , stänk och plask .
Jag sitter vid köksbordet och lyssnar på musik , musik är bra skit .
Här innomhus spinger mamma omkring med en gammal cd-spelare och sjunger och dansar . Vovven är nyfrisserad eftersom jag klippte och gjorde henne fin imorse efter frukosten . Nu svansar hon runt här i väntan på en promenad , så fin så fin om svansen . Mitt emot mig sitter min bror och skrattar åt min skolkatalog , och han har faktiskt all rätt att göra det . Det finns dock ganska många människor som är lite söta i vår skola tycker jag , faktiskt .

Tvättmaskinen som tvättar stör mig , den ger ifrån sig ett malande , omruskande ljud som jag inte vill höra . Just nu vill jag ha helt tyst förutom de underbara tonerna som liksom dansar ut ifrån datorn . Jag vill låta musiken omsluta sig runt omkring mig och få mig att tänka på just ingenting . För det är skönt , att endast koncentrera sig på musiken och låta orden i texten landa inom än och sakta sjukna in . Musik är bra , det helar mig , det är liksom som riktigt bra hostmedicin när man är rikigt sjuk . Musiken är min egen hostmedicin , och hostmedicin är bra närt man är sjuk . En ny personlig favorit är Chrisse Thinz , bra bra bra . 

Dessutom behöver jag riktigt hostmedicin nu , för sjukare än sjukast är jag och hostar så att jag tror jag ska döö . Lite friskare kommer jag då bli alldeles snart eftersom jag ska ta och traska upp till Stora Wäsby och rida lite . Ridning gör mig också hel , det finns ingenting som hjälper mig själv så mycket som musik och hästarna faktiskt . Eftersom det regnar kommer dessutom Trasan mer än gärna vilja komma in i det regnfria stallet och få ett nytt tort täcke på sig , mys mys mys .

Som avslutning skulle jag vilja skriva att denna regniga dag , trots det fruktansvärt tråkiga vädret, nog kommer bli riktigt bra . Lugn , tid för mig själv , tid för musiken  och Trasan . När jag återigen kommer hem efter stallet ska mitt underbara piano få all min uppmärksamhet . Bättre kan det faktiskt inte bli tycker jag . mjhihi

RSS 2.0