27 FEBRUARI . Att fara

sssssssälen !
allt är nästan packat och tre av fyra har kommit upp ur sängen , så det hela ser riktigt lovande ut . jag förväntar mig strålande sol , klarblå himmel , åtta minusgrader och massor av snö de kommande dagarna . Yolanda tar hand om Trasanknasanhjärtegull också , så det blir väl så bra det bara kan bli ! puss på dem .

sssssssssssssssssssssssälen

26 FEBRUARI . Miike Snow och vita masker

jag sov inte många timmar i natt . dessutom var det bäddsoffa och jag var rädd att alarmet inte skulle ringa när jag ville att det skulle ringa , så jag vaknade med typ 30 minuters mellanrum natten igenom . ändå ,  jag hade en så himllllllllllllla bra kväll ! tacos med Yolanda och Romina , färdigblandade drinkar , röda läppar , och vidare till Miike Snow på Berns !

ccccrazzy ! 
Romina ramlade omkull två gånger , Yolanda kunde knappt andas
bland alla långisar och jag trampade bara runt på allt krossat glas !
lokalen i sig är så vacker med kristallkronor speglar och allt ,
och tillsammans med ljusuppsättningen dem hade blev det helhelbra !  

24 FEBRUARI . Bullfest



idag bakade jag och Björn bullar , eller meningen var att vi skulle göra det . vi kan konstatera att man kan misslyckas med att göra detta , även då man läser och följer receptet . sen fick dem jäsa i 4 timmar ( istället för 30 minuter ) och då kunde faktiskt mamma rädda situationen och baka ut . så nu har vi ätit lite bullar på kvällen . även fast jag inte tycker speciellt mycket om degklumpar med pärlsocker på , så var det ganske gott . i alla fall när dem är varma .

23 FEBRUARI . Gurkpuss

och förresten .



idag har jag legat på golvet i omklädningsrummet och skrattat tills mascaran bildade en mustach över mina läppar . medan jag odlade mustach och skrattade så krampen var på väg , kravlade Yolanda omkring och lekte dvärg och visade upp sina senapsoranga sockor som gick nästan till knäna !

det , det , det , det , är vad man har en bästa vän till !


23 FEBRUARI . Lite snowboard blirar det !



och så helt plötsligt så ska vi åka till Sälen nästa vecka !
nej det är inte Alperna med backar som tar 40 minuter att åka ned för , och det är inga kabinliftar som tar oss uppför de flera tusen meter höga bergen , nej . Sälen kanske inte kan jämföras med St.Anton , men det är i alla fall fjäll med snö , och det erbjuder en chans att åka bräda några dagar ! det var länge sedan nu !

snowboard liksom !
AH så jag längtar !

så följer Nicolina med också ! aaaaaaasnice !




22 FEBRUARI . Ingen glittrar som dig Stockholm









jag har en ryssmössa . en sådan där som är lurvig och pälsig och jätte varm . jätte varm och jätte fin ! den är svart och har suttit på mitt huvud nästan hela dagen . jag vill aldrig ta av den , den ska få följa med när jag ska lägga mig . är det -24 grader så fryser hjärnan om man inte hjälper till att värma upp den lite grann . tror jag . min höll på att göra det idag i alla fall . burr .

fast det har varit klarblå himmel och strålande sol heeeela dagen ! det har varit så fint att man inte har kunnat låta bli att le , trots riksen att få kramp och frysa fast . under fötterna och skorna knarrar snön så mycket att det är skrattretande , och det gör nästan ont i öronen av allt gnissel ! det må vara kallt , men ädå , himmelens himmel så vacker det är !


21 FEBRUARI . Kings and Queens



idag har jag och mor varit och införskaffat sådana saker som kanske inte har till största syfte att förbättra världen vi lever i , men sådana saker som får oss att le några extra gånger så fort vi ser på dem ! smycken och övriga assocearer är min grej i livet , jag tror jag föddes för att älska dem !









oh ! juste ! min älskade skor som jag spanat på så länge är nu mina !




20 FEBRUARI . Super10 överallt !

att städa sitt rum är en sådan befrielse ! ett nystädat rum som
luktar fräsht , utan ett damkorn och med nya lakan slår det mesta .
så nu städar jag ! och lyssnar på musik ! ikväll kommer jag sova så himla bra här inne .


jag städar mitt rum för att få ordning . jag tror att jag någonstans hoppas på att jag städar mig själv . lite sådär liksom .

dessutom är min garderob för liten . igen . mor och far har en walk in closet , och jag är såså avundjsuk . det måste ju vara varje flickas dröm ! helst ska den se ut som den Mr.Big låter bygga till Carrie i Sex In The City - filmen , där man kan hänga upp skorna på en hel vägg ! men innan jag ens i verkligheten får se en sådan kommer det nog dröja ett tag . tyvärr . om det inte vore för att jag hoppas på att inom en inte alltför lång framtid flytta hemifrån så skulle jag kräva att få byta rum med mina föräldrar . dem märker inte ens att dem har en , och jag skulle njuta varenda gång jag skulle gå in för att hitta en klänning ! jag tror att jag undermedvetet har ett löfte till mig själv att jag innan jag dör ska ha haft en walk in closet .

nu måste jag fortsätta fixa .


19 FEBRUARI . Kyssa dina röda läppar





ärligt talat ,
min telefon är ju typ det coolaste som gjorts

17 FEBRUARI . Varierande kost

igår åt jag en semla till frukost , en semla till lunch och en
semla till middag . bara det . asvärt ! äre fetisdagen så är det hehe .

16 FEBRUARI . Den man älskar gör man illa



smärta .
smääääärta .
jag säger smäääärta .

Trasan hade vilat skrittat och vilat i några dagar när jag och Hanna i söndags red ut . det innebar en stor mängd överskottsenergi , vilket i sin tur ledde till en tokig häst som inte kunde annat än att sparka bakut och bocka och vilja springa som om det gällde liv och död . jag och Hanna skrattade konstant nästan hela ridturen runt . efteråt kunde vi konstatera att några dagars vila på denna tokiga fröken resulterade i en spricka i något revben . sköööööönt .

meeeen , hon är väl finaste i alla fall hjärtat mitt !


14 FEBRUARI . Den finaste kärleksfulla kärleksfilmen någonsin

nu ,

Rose och Jack ,
Titanic .
himmel så underbart !

14 FEBRUARI . Poppis




klockan är just nu 00.09 den 14 februari .
alltså , idag är det alla hjärtans motherfucking dag .











13 FEBRUARI . Marla är så snygg när hon röker i testikelcancergruppen

igår satt jag , Nicolina och Yolanda tillsammans med vår vän Richard på Wollmars . vi satt vid samma bord och stolar i fyra timmar och lyckades ta oss igenom allt från hultsfreds-minnen och planer , brandsläckarhistorier, ( alkohol i alla dess former ) , scoutgårdsplundringar till förklädningsord för ligga . det var nog aldrig tyst . senare kom Lea och ännu en Nicolina och sällskapade med oss , vilket var oh så trevligt ! sen tände dem lamporna i taket och vi fick släpa oss därifrån . ofrivilligt nog .

sen slutade det med att jag låg och kollade Fight Club , och jag tror att jag skrattade ganska mycket under den här tiden . typ när jag och Martin lyckades hälla jägermaister på Gradins kudde , eller kuddar . det var lite roligt . sen fnissade jag när jag skulle försöka förklara charmen med Bitti . hehe . he . e . ehhe . ehehehehehhehehehhe . det går inte att förklara .
imorse var ändå allt för bra . okej den började med att jag blev väckt av att den ena knappade med mobilen och den andra snarkade så brutalt att jag tror min tinitus är tillbaka , och det första jag sa var ; jag hatar dig . men annars och i alla fall , så var jag nog nöjd . sen drack vi te och kaffe och oboy . mest värt var att vi hann kolla Smallville , första avsnittet , och sen lite till . asnice .

sen red jag med Gisela och det var mysigt . fast inte mysigt , för dem yttepyttesmå snöflingorna stack som spik i ögonen , så vi bara grät . och skrattade lite . sen galopperade jag barbacka på Trasan .

nu ska jag se En ung Jane Austen .

11 FEBRUARI . Loka med sugrör

idag känns bra ,
det har varit en bra dag .

jobbade och hjälpte barnen ,
köpte nytt läppstifft ,
och nu har jag promenerat med Rickard .




11 FEBRUARI .

och Trasan fick åka till klinik och röntga rygg och bakben i tisdag .
det var inget fel ! jag är så lycklig att jag vet inte vad ! däremot har
hästisen någon gång för länge sedan lyckats bryta manken , haha .
ingenting hon lider av idag , men röntgenplåtarna såg sjuka ut hehe .

så här fin var hon för någon vecka sedan .












7 FEBRUARI . Vattenmelon med en Absolut Vodka i

igår kväll var vi hos Alex ! det var trevligt !

juste , där runt 04 snåret någon gång när vi började planera sovdags skulle jag städa lite och släcka ljusen . det gick inte så bra och mitt hår började brinna , sen luktade det riktigt riktigt illa i hela lägenheten . jag skulle ha struntat i att hjälpa till .

men annars var allt trevligt !

5 FEBRUARI . Möjlighet till F.V.

för ett år sedan idag så spelade Frank Lucas på café 44 . det slutade med att jag , Yolanda och Rickard drack tre flaskor vin , blev väldigt onyktra och missade flera tåg än vad vi räknat med . det var den kvällen vi myntade ordet : T.V. ( torsdagsvin ) , vilket möjligen kan vara det bästa vi någonsin har kommit på . i alla fall .

ikväll spelar Frank Lucas på Ace Fight Club . det finns alltså en stor risk för att det blir F.V. ikväll , om vi orkar och vill . vi får se . det kanske skulle vara trevligt att se lite folk igen . F.V. kan aldrig bli T.V. , men F.V. är i alla fall F.V. , så det blir nog bra ändå skulle jag tro !

4 FEBRUARI . Coco avant Chanel





















































































lätt att jag skulle kunna se den här filmen för många gånger bara för att
den är så vacker att titta på . lättare än lättast . fina snygga stiliga den !


3 FEBRUARI . Sämst

ikväll har jag varit ute och gått med katten i 50 minuter . i snöstorm och motvind säkert 2 km .
ikväll , just nu , har mina vänner sällskap av herr tequila och klubbar som tusan .
när jag jobbar imorgon kommer mina vänner ligga och sova .

asch .

1 FEBRUARI . Rosettringen är min favorit

idag har jag införskaffat jätte bra saker !
typ nya skor och en kavaj och ett par byxor och armband och ringar
och örhängen och smink och rosetter och lite sånt' dära . sådana saker 
som jag verkligen behöver , eller i alla fall sådana saker som verkligen
gör mig glad ! det är lite konstigt att man kan må så bra av att göra
av med för många kronor ! men , ändå bra !










1 FEBRUARI . Skogsbärsyoghurt till frukost

jag älskar att kunna sova hur länge jag vill !
jag ställer alltid klockan även om jag är ledig , för det är hästar eller katten och
tider att passa varenda varenda dag som gäller . meeeen , inte idag . idag sov jag .

RSS 2.0