29 FEBRUARI . Elin

But look how easily I breaking too , see what you made me do .
It's so naive , it's sad but it's true . I thougth that i got rid of you , but I never doo .

Long Cold Winter , Elin Sigvardsson , A Fiction

Ooh , hon är så fruktansvärt bra den där Elin alltså . Jag har så totalt tokigt mycket fastnat på denna underbara låt . De flesta låtar på skivan är super , men det är någonting speciellt med den här låten . Jag känner så för låten eftersom jag tyvärr ser mig själv så i texten , it's sad but it's true , som Elin själv skriver det . Nej , allihopa borde ni fortsätta eller börja lyssna på denna underbara flicka tycker jag . Själv ska jag ska jag nu återigen ta muspekaren till reapetknappen och lyssna på denna underbara låt ännu en gång .
Tack och hej

29 FEBRUARI . Införskaffat

image102

image103

ooh , det är hemskt att säga , men det är få saker som får mig på ett sådan glatt humör som när man kommer hem efter en lyckad shoppingrunda ! Jag är nöjd , nöjd , nöjd med mina införskaffade plagg !

29 FEBRUARI . Fina , fina Håkan

image101

Du säger att kärleken aldrig var till för dig ,
att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
 
Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra


Käraste , underbaraste Håkan .

29 FEBRUARI . helt knäppt

Folket ,
kan ni fatta att jag har träffat Lars Winnerbäck ? 

mahaha , jag blir knäpp vare gång jag kommer på att jag och yollan faktiskt träffade honom .
mjhihihi

28 FEBRUARI . Våran dag

Kattmat ! Sovjet ! MAAAAH !
Dagen har börjat obeskrivligt bra genom att vi för fösta gången , efter alla dessa försök , lyckades komma ihåg att säga orden ovan direkt när vi vaknade ! Som en följd av denna underbara start på dagen vred jag upp persienerna och till vår lycka insåg vi att det var den klaraste blåaste blåblåa himlen utanför fönstret . Efter det klevade vi upp och jag traskade iväg till COOP för att köpa tacoskrydda . Hemma igen lagade vi tacos och satt ute på balkongen och åt , helt klart världens bästaste frukost ever ! Elsa , kattisen , har sprungist omkring som en dåre här fram och tillbaka i lägenheten , och hör och häpna , jag lyckades snudda vid hennes svans en gång utan att hon attackerade mig ! I alla fall så ska vi pudra våra näsor nu för att sedan ta en promenad under den blålåa himlen och med den våriga solen lysande på oss . Södermälarstrand nästa och förhoppningsvis massor av glada människor ! När vi promenerat färdigt planerar vi på att ta oss ut till skogen igen för att hämta upp min katt , hundisen , för att sedan traska upp till Stora Wäsby gård till våra älskade fyrbenta vänner . Lite dressyr på den perfekt mjuka tokstora uteridbanan och sedan en tur ut i skogen för att busa lite ! :) Mysa tillsammans och bara ha det bäst . Den här dagen har potensial för att bli en av de bästa dagarna ever , jag och yollan allstå .

Hoppas att du har det bäst pappsi , och skynda dig hem :)

23 FEBRUARI . Hon kan va bäst i alla fall

Trots allt , vilket dumsvin hon än är den där yollan , så är hon faktiskt det bästa jag har i mitt liv .
Utan tvekan , ingen protest .

hon är den bästaste av dem bästa , min älskade yolanda .

23 FEBRUARI 20.46 . Hon kan va ett svin !

Svin , yolanda är ett svin . Dumma henne , hon är ett dumsvin till och med .
Just nu har jag stängt in mig på hennes rum och satt på Olas Natalie högt i högtalarna .
Till och med Ola (!) är bättre än det hon berättade just nu . Förstår ni , jag sitter och terrar mig själv och henne till bristningsgränsen . Ingenting kan förlåta henne , så jag lyssna på Ola , allt är bättre än avslöjandet . 

OLA , TILL OCH MED OLA !

23 FEBRUARI 20.43 . Svin

Malin , koncentrera dig nu . Svin ...

Yollan älskar mig .

22 FEBRUARI . LOV !

image100


Om en film på psykologin, en lunch och ett tackåhej på geografin så är det lov . Lov i en hel vecka , en vecka att bara vara på och ägna sig åt sig själv . Ett lov som jag ska ägna åt att åka upp till släktingar i Hedemora och sedan bara vara hemma . Vara hemma , umgås med mina vänner , leka med hunden och äntligen få lite till att vara i stallet och rida . För denna vecka har det inte blivit mycket tid för Trasan och de andra hästarna. Jag har haft fyra (!) kursprov och inlämningar, + läxor och ytterligare lite kompletteringsuppgifter . Nej det har inte varit kul, verkligen inte och jag trodde allvarligt talat inte att jag skulle överleva. På något underligt sätt har jag i alla fall lyckats ta mig levande igenom denna hemska vecka, och dessutom tror jag att resultatet av allt slit lönar sig när vi får tillbaka alla proven . Duktiga , duktiga jag !


Och jag vet inte riktigt varför , men jag tror att det här lovet är det mest välbehövliga någonsin . Vi behöver verkligen det är lovet nu , dels för att vila upp oss och dels för att vi alla behöver lite utrymme . Det ska bli ganska skönt att komma bort ett tag , att inte stöta på alla människor varje dag , utan istället vara ifrån alla en stund . Det märks att vi behöver denna vecka för egen tid , som att resa bort eller bara ligga hemma och omhändertas av musiken toner . För folket är trötta på varandra nu , av egentligen ingen anledning alls , men man känner det liksom på sig . Lite space under lovet och tid åt sig själv , så kommer allt go back to normal igen när vi kommer tillbaka . Komma bort för att sedan inse saknaden av människorna runt omkring än , och längtansfullt få träffa alla igen när vi kommer tillbaka efter denna ledighet . För trots allt så har det här varit en mycket rolig första del av året , och skolan har varit underbar p.g.a. människorna som kommer med den !

Lite lugn och ro , lite musik , och några promenader i den så efterlängtade solen , kommer göra folket bra .

Så ha det bra nu alla underbara människor så ses vi glatt om lite mer än en vecka .


21 FEBRUARI . Psykologi och Filippinernas befolkning

Tills imorgon ska jag ha avslutat mitt geografiarbete om Filippinerna + att jag idag fick komplimeringsuppgifter till psykologin som jag ska göra tills imorgon . Jag har suttit och pluggat i nu snart fyra timmar och vi har sisådär två timmar kvar någonting . Denna lilla extra uppfigt är som ni förstår inte en snäll uppgift att få på enbart en dag . Trots allt går det framåt , vi är duktiga jag och min mamma . Nu sitter vi här framför datan och vill väl egentligen bara ställa oss på bordet och dansa eller lägga oss ned på golvet och dö . Medans vi tänker på de två alternativen sitter vi här och dricker vin , haha . Värt , så jävla värt . Med tanke på hur mycket vi har kvar , lär psykologin enbart bli roligare och roligare .
Men faktiskt så förtjänar vi vårt vin så svinigt mycket . duktiga duktiga vi !

20 FEBRUARI . Nästan tack

- Jag får tror jag klarar matten , jag får VG i webbdesignen och MVG i geografin !
- hm , jaa det var ju i alla fall någonting .

ibland blir man bara för uppskattad .
du är så fruktansvärt klumpig i ditt sätt att uttrycka dig .

men jag älskar dig ändå

20 FEBRUARI . Uppgivenhet

Jag vet inte vad du håller på med , jag vill inte veta , och jag blir bara så otroligt trött . Trött på allting som har med dig att göra . Du liksom suger energin ur folk och har ett sådant otroligt behov av att säga någonting fult . Du kan bara inte låta bli att hålla kommentaren inom dig utan måste istället ständigt spy ur dig dina elakheter inför alla andra . Jag undrar om det är för att försöka visa dig prålig och bättre än alla andra , eller om det bara är sådan du är . Vi lärde känna varandra när vi gick i femman , jag vet hur du är på riktigt , och jag vet inte vilket av alternativen ovan som jag helst skulle välja . Antagligen blir det i sådana fall nummer ett , att du bara ständigt försöker visa dig som någonting . Dessvärre tror jag att det är alternativ nummer två som är det egentliga svaret , att du helt enkelt är elak . För elak är du , jag har aldrig träffat någon i hela mitt liv som är så renodlat elak som du är . Vi kom inte överens , det gjorde vi inte , men du fick dina chanser att visa att du hade förändrat dig . Allihopa av oss gav dig gång på gång att förbättra dig , chanser som du varje gång körde över och riktigt stod och stampade på . Så vänskapen tog slut , allihopa av oss tröttnade , för man orkar inte med dig . Det går inte att ha dig som en riktigt bra vän , det finns inte en chans i världen att någon skulle orka ha dig som sin riktigt , ärligt , från hjärtat , bäste vän . Och det är hemskt , för tänk att vara du och inte ha någon som skulle väjla än först , att inte ha någon som på ett ärligt sätt alltid står upp för än . Vi bröt kontakten och har inte pratat , knappt tittat på varandra på snart två år . För mig är det endast än lättnad att inte behöva vara omgiven av dig och ditt otroliga sätt att behandla människor på , men du måste känna dig så fruktansvärt ensam innerst inne . Det är den enda hyffsta vettiga förklaringen till varför du agerar som du göra .

Nu , nu ska du ta upp fighten med oss igen , och jag försåt inte varför du inte bara kan låta det vara . Vaaaaarföööör har du så otroligt svårt att leva ditt liv , ge upp denna ständiga kamp och låta oss slippa dig ? För slippa dig är vad vi helst skulle vilja göra . Det är hemskt att säga så , men jag skulle verkligen inte sakna dig det minsta om du försvann . Försvann och aldrig mer kom tillbaka , för jag tycker så fruktanvärt illa om dig . Jag , som alla andra av oss , vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser hur du beter dig , för du beter dig så illa . Så jäkla illa . Du kan flytta till en öde ö , sitta där med dina coola friends som bara diggar dig för att du hatar dem i annat fall , sen behöver du aldrig mera komma tillbaka , fine ? Och jag har en sådan lust att gå fram till dig , sucka och på ett bedrövat sätt fråga vad du håller på med . För jag är så uppgiven när det har med dig att göra , så otroligt trött . Jag orkar verkligen inte bry mig men jag skulle så gärna bara vilja ställa denna enkla fråga . Det som då får mig att hålla tillbaka denna mening på ynka pynka fem ord , är vetskapen om att du inte är värd det . Du kommer aldrig att inse hur du är som person , och kommer aldrig förstå hur du beter dig mot andra människor . Det finns absolut ingenting som du skulle kunna göra , som skulle kunna få mig att förlåta dig för allt som du har gjort . Absolut ingenting . Du fick dina chanser , ignorerade dem totalt och det är försent att ändra på det nu , så jävla försent .

För mig är du inte ens värd en mening på fem små ynka pynka ord .

19 FEBRUARI. Ettan

Nu är läget såhär va , att jag har en grabb i min skola som är jätte söt . Eller egentligen är han ganska ful , eller jag vet inte , han är nog ganska jätte sööööt tror jag . Lagom cool stil och
bara maah, eller nått haha . Denna underbara pojk går i ettan och han är så bra att ha liksom . Att gå runt och tycka att han är söt gör mig glad , han är bra skit .

Så poss på dig din söta lilla etta .

19 FEBRUARI . Vårsol

image99

Med tjockjackan , en halsduk och converseskorna på satt jag barbacka på Trasan medan hon skrittade fram på den mjuka vägen. Hon var finklädd och hade på sig sitt täcke hon vann i Globen med matchande röda benlindor, mycket tjusigt mycket tjusigt . Vi mötte hur mycket människor som helst och det var en så härlig stämning mellan alla som vi mötte . Alla promenerade glatt fram och njöt av den svagt lysande , så efterlängtde solen . Trasan var pigg pigg som vanligt och ville springa fort fort istället för att skritta lugnt vilket jag hade planerat att göra . Till det lugnas nöje blev det även bara skritt vilket Trasan kämpade emot genom att ständigt börja trava och tackta . Hon är så fruktansvärt bäst .
Besthest helt enkelt , puss på henne !

18 FEBRUARI . Jag skulle kunna skämmas

Det är så att jag gjorde någonting idag som jag skulle kunna skämmas ganska mycket för . Som tur är , är jag inte den sortens person som orkar skämmas för allting , jag tycker det är onödigt helt enkelt . I alla fall , haha , så måste jag erkänna att det kan vara så att jag gjorde någonting lite smått pinsamt idag . Det är nämligen så att vi har en ung kille som jobbar i våran skola som SYO tror vi , som är toksnygg . Brunt ruffsigt hår med en snelugg + converse till en cool klädstil , så mycket bättre kan det inte bli . Han är den som alla flickor i hela skolan spanar på och om man endast kollar på det yttre så borde hans självförtroende vara skyhögt så inspanad som han blir . Jag och Matilda kom i alla fall strosande i korridoren där han har sitt arbetsrum , varefter jag pekade på dörren där det står ett antal namn . Medan jag pekande på en bild av honom , och genom uteslutningsmetoden konstaterade
vilket namn som var hans , stod jag där i korridoren och underströk hur snygg han var medan matilda inte annat än kunde hålla med mig . När jag tyckte att jag hade pekat klart på bilden vände jag mig istället mot Matilda igen för att sedan inse att han kom gående ungefär fem meter bakom oss . Jag antar att jag och Matilda då försökte göra allt för att verka lugna och coola , någonting som antagligen genomlystes ganska bra . När vi väl hade lyckats ta oss ut ur korridoren exploderade vi i skratt och insåg att vi antagligen hade gjort bort oss ganska duktigt . Men men , ingenting att gräma sig över . Om han nu hörde vad vi sa , vilket han antagligen gjorde , så bättrade vi bara på hans självförtroende lite till .

Så slutligen , varsågod tokigt snygga grabb till ännu lite bättre självförtroende när det gäller ditt yttre .

17 FEBRUARI . Fint hår , sa folket

Igår sa folket att jag hade fint hår . Både mina vänner och för mig nya människor sa att jag hade fint hår . Jag tycker mitt hår är fint , om det hade suttit på någon annan . Eller egentligen tycker jag att det är fint på mig , men nej . I alla fall , igår sa dem att jag hafe fint hår och jag blev glad . Mycket glad .


17 FEBRUARI . Kvinnan med den röda kappan

Det står just nu en dam nere på gatan utanför vårat hus . Hon har en röd kappa som riktigt lyser och runt huvudet har hon ett vitt hårband . Över ena armen hänger en svart stickad tröja och händerna täcks utav ett par svarta handskar . Hon håller uppe en telefon som hon står och samtalar i . Min egen skugga och gardinerna reflekteras i fönstret och ibland tycks ögonen ha svårt att hitta ett fast fokus . Jag undrar vem hon är , undrar vad hon pratar om och med vem . Jag kommer på mig själv med att studera hennes ansiktsdrag och hon är vacker . Egentligen vet jag inte varför jag tycker det , men hon ser på ett lugnt sätt tjusig ut där hon står . Den röda kapan och det uppsatta håret visar upp en städat och ordentligt kvinna , men här innefrån huset vet jag egentligen inte alls vem hon är . Hon tar några steg och stannar återigen upp , drar med skon över asfalten och ser sig omrking . Undrar vartifrån hon kommer , om hon talar samma språk som jag . Hon är vacker men hon ser trött ut där hon står med telefonen tryckt mot örat . Gatan utanför mig ser vårig ut och solen lyser svagt på kvinnan med den röda kappan .

Det står en dam nere på gatan utanför vårat hus , och jag har ingen aning om vem hon är .

14 FEBRUARI . Bradag

image98

Igår var en mycket bra dag , en bradag helt enkelt .
Skoldagen bestod av tjejsnack , att chilla i en soffa och underhållning av Magnus Betnér . Men det som gjorde hela min dag var det fantastiska vädret , helt underbart . Från bussen påväg hem skuttade jag fram på trottoraen , mer än vad jag gick och solen lös på mig sådär soligt som den bara kan göra de allra första dagarna på året . Väl hemma låste jag upp dörren och blev välkomnad utav världens underbaraste vovve , så det var bara att fylla på henne godispåse , sätta på henne halsbandet och återigen lämna huset för en promenad . Länge , länge var vi ute och skruttade omkring i solen under den blåblå himlen , länge nog för att solen efter några timmar började försvinna ned bakom husen framför oss . Promenaden gjorde mig inte mindre glad , utan bredde bara på mitt underbart glada humör ytterligare . Puss på min hund säger jag bara !

12 FEBRUARI . Att känna sig hel


image97


Jag är glad
säger jag när folket frågar . Folkets svar blir att jag alltid är glad .
Men jag är inte alltid glad säger jag . Folket svarar joo .



Om det nu är så att jag varje gång någon frågar är glad eller inte , spelar det nu inte så stor roll , för nu är jag glad . Jag hoppar inte omkring här i korridorerna och snurrar fram och tillbaka , nej det gör jag inte . Känslan som infinner sig inom mig nu är någonting mycket mera helande . Lugn och stillsam istället för snurrande . Det känns som om att jag glider omkring här i korridorerna ibland alla människor som i min egna lilla värld . Min Ipod håller mig sällskap och i den kan inte Håkan och brännö serenad lämna mig ifred , den spelas om och om och om igen . Jag vet inte riktigt varför , för speciellt uppmuntrade är den inte , men just nu är den så rätt . Redan innan helgen kände jag på mig att denna helg skulle bli lite bättre än alla andra . Jag visste inte på vilket sätt , men jag kände på mig att det var någonting annorlunda . Lugn , jag kände mig så lugn och hela helgen har jag verkligen levt igenom , någonting som jag annars har väldigt svårt för . Lördagens höjdpunkt var när Matilda kom och såg Titanic med mig och vi pratade och pratade . Det bästa på söndagen var när vi sedan åkte till stallet och red ut på en lugn långritt och bara mös . Igår var vi lediga och jag ägnade dagen åt att vara i stan med Evelina och vi promenerade runt på Söder och längs vattnet . Det är denna helg som har givit mig den här känslan , känslan av att vara lugn och nöjd . För just nu är jag nöjd , så nöjd som jag inte varit på länge , och det för egentligen ingenting . För en gångs skull känner jag mig också fin , ganska söt faktiskt , och det känns bra . Allting känns faktiskt bra , bra bra bra . Mjhihi , jag är glad . Nu ska jag bege mig iväg till mitt skåp och återigen trycka tillbaka ett steg på låtlistan och lämna mig själv till världens bästa Håkan .


12 FEBRUARI . Promenad genom stan

image96


Igår var vi lediga från skolan , någonting som jag och Evelina tog till vara på genom att styra vår färd in till vår käraste huvudstad Stockholm . Där tog vi oss till Café String för en lunch och fika som innebar den vanliga härliga stämningen . När vi satt där i godan ro insåg vi att klockan tickade iväg ifrån oss och att vi var tvungna att slita oss ifrån våra stolar ifall vi skulle hinna promenera i den sista eftermiddagssolen . Vi lämnade caféet och traska sedan iväg längs gatorna i det sista solljuset och den kalla men så friska luften . Vi gick och vi gick , vi vandrade och vi vandrade och efter omvägarnas omväg kom vi slutligen till Tantolunden . Kolonilotterna omringade oss med dess små hus och trädgårdar samtidigt som vattnet bredde ut sig framför oss . Vi hittade en brygga att gå ut och sätta oss på , känna på vattnet och prata lite till , innan vi tog oss fram längs med det kalla blå . När vi återigen satt på tåget hem konstaterade vi att vi hade varit ute i flera timmar , helt underbart . Denna dag var bra .

10 FEBRUARI . Filmen

image95


Om jag idag fick önska någonting , skulle det vara att jag någon gång i mitt liv fick träffade någon som Jack . Han fick Rose att vilja fortsätta leva , att inte vilja ta sitt liv . Han fick henne att blundande ställa sig längst fram i fören på ett stort fartyg och känna det som om hon flög . Dem var så olika varandra att de knappast går att jämföra , men den frihet och den kärlek som uppstod mellan dem fick dem att gång på gång vara beredda att offra sina liv för varandra . Jag tror man kan säga att de var självsfränder ,
med en obeskrivlig kärlek som inte går att ta på .

Jag och Matilda satt igår kväll och natt och tittade på Titanic . Jag har inte sett den filmen på flera år men nu efteråt har mitt tycke för filmen kommit tillbaka . Hur har jag klarat av att inte så den på en sådan lång tid ? Jag är fortfarande helt tagen av filmen och jag och Matilda enades igår om att vi skulle drömma om denna otroligt sorgliga men underbara film . Hemskt nog , så tror jag aldrig att jag kommer bli riktigt kär , så kär att jag är beredd att offra mitt liv för någon . Jag är inte en sådan som träffar sin självsfrände och lever med den personen tills döden skiljer dem åt . 

Men om jag får en önskan , skulle jag önska att jag någon gång i mitt liv får träffa någon som Jack Dawson .

9 FEBRUARI . 50 tal med Jens

Om jag fick en önskan uppylld skulle jag önska att jag levde på 50 talet . Resa tillbaka ungefär 60 år i tiden och leva som de levde . Det enda jag skulle göra var att sitta på en bänk i en park med en bok i handen . Bänken skulle stå under en jättelik ek och breda ut sig på marken i from av en sval skugga . Bredvid mig skulle det ligga ett packet cigaretter och jag skulle bära en kjol som skulle sitta högt upp i midjan . Min överkropp skulle täckas av en blus medan håret skulle vara uppsnurrat i en knut , eyeliner och runda klipsörhängen också . Bredvid mig skulle jag ha en man som stod och spelade på en gitarr och sjöng varma , underbara sångar . Mannen skulle vara Jens Lekman . Han ser ut att vara direktplockad ur 50 talet och där vi befann oss i vår park skulle han vara en riktigt gentleman . Kära 50 tal , käraste käraste Jens .

8 FEBRUARI . Mysmiddag

image94

Nu på kvällen lagade mamma mysmiddag och vi satt och åt , pratade och mös i flera timmar . Riktigt , riktigt mysigt var det och det var så skönt att veta att jag inte skulle ut ikväll , bara vara hemma och kolla på en film . Vi pratade väl om det mesta mellan himmel och jord och bestämde att jag och mamma ska åka till stan och handla och fika tillsammans nu i helgen . Återigen hoppas jag att det här blir den längsta helgen på länge .
Mys mys mys

8 FEBRUARI . Långhelg

Kan det finnas någonting som gör en så glad , som när man inser att det är fredag och helgen ligger framför än ..? Man vet att det endast återstår två lektioner innan man kan sätta sig på tåget för att åka hem , hem till en mamma , en vovve , nygjort te och sedan ett underbart väder att promenera i . För en gångs skull är inte hela helgen uppbokad och det enda du vet att du ska göra är att ta det lugnt och mysa . Äta middag och gå och se en film med dina bästa vänner , och sedan ägna resten av helgen till att vara i stallet och mysa med hunden . Du kommer dessutom leva dig igenom denna helg med vetskapen om att du sedan är ledig på måndagen , + att onsdagen innebär Magnus Betnér i skolaulan . Denna helg har alla förutsättningar som finns för att bli en av de bättre helgerna på länge . Jag hoppas att ingenting händer , att allt är lugnt och jag till och med har lite tråkigt .

7 FEBRUARI . Katt

image93

Valsjöhöjdens Clupea

Från det att jag gick hemmifrån till det att jag kom hem igen hade det gått närmare tolv timmar . Under de timmarna hade jag varit i skolan en hel dag , i stan med matilda och sedan lyckats ta mig hem igen . Jag och matilda fullkomligt dog i soffan när vi väl kom hem och fick med nöd och näppe ned lite mat innan allas våra kära Vänner stod för underhållningen . När vi låg där i godan ro ringde jag pappa och blev underrättad om att hunden skulle behöva en liten promis och att han inte skulle komma hem förens mycket senare . Så vi låg där med filtar och massor av kuddar och det jag förväntades göra var att resa mig upp från min otroligt varma och behagliga plats och bege mig ut i  det äckliga vädret som stod på menyn, och gå ut och gå med vovven , tack verkligen tack . Men ibland undrar jag om inte hon förstår precis vad vi säger för så fort vi hade lagt på kom hon springande med en leksak och var mycket angelägen om att få min uppmärksamhet . Matilda skulle gå hem i alla fall , så det var bara att klä på sig och sedan knata iväg på gångvägarna här i området .
Det blåste , var kallt och halvt slaskigt mest överallt , men inte stör det henne inte . Hon skuttar , hoppar och springer som aldrig förr och blir lika lycklig varje gång jag tar bollen ifrån henne för att kasta iväg den . Varje gång samma otroligt hysteriskt lyckliga blick i hennes mörka ögon . Det som är , är att allt detta skuttande , hoppande och springande gör all den tid jag tillbringar med henne mer värt än det mesta . Ingen är så fantastiskt positiv och sprudlande av energi som hon . Så promenaden som verkade så jobbig slutade som vanligt med att jag stosade runt i mjukisbyxor med ett stort leende på läpparna .
Hon gör mig glad , mycket mycket glad .

7 FEBRUARI . Batman

image92


Matilda min Vilda


Du är i bland det bästa jag har och min superhjälte ,
käraste käraste du

4 FABRUARI . Tips

Linda är bra att ha i stallet ibland . Hon är mycket rolig och lagom knäpp för att lyckas underhålla oss dagligen , frispråkig skulle man utan den minsta överdrift kunna säga att hon är . Hon är den som frågar hur allt går och som kommer med genialla tips och råd när det gäller boysen i våra liv . Så även denna dag kom hon med en åsikt och en förklaring om hur vi ska få som vi vill , så lätt och så självklart . Trots denna självklarhet var det ändå inte någonting som jag själv hade tänk på innan och som fick mig att helt tänka om och ändra på min strategi . Lindas tips är bra skit .

3 JANUARI . Typiskt

Jag får skylla mig själv , enbart mig själv .

För jag kom där gående i godan ro , rak i ryggen och med fasta steg . Trots att det precis hade fryst på , och fast jag visste att vägen jag skulle gå var täckt av hala fläckar av is , så gick jag . Jag såg den på långt avstånd , det var alldeles perfekt långt för att kunna ta ordentlig med sats och få upp en bra fart och sedan kunna glida riktigt långt . Den istäckta marken låg framför mig och jag kan inte skylle på att jag inte såg den . Jag tog sats , fick bra med fart och kastade mig sedan ut på isen , och jag gled . Allting runt omkring blev till en enda stor röra av sträck där jag snurrade fram utan att kunna stanna . För dem första varven var kul , riktigt roliga faktiskt , men efter sisådär tio varv började det bli för mycket . Det är då man försöker stanna , sakta in farten så att bilden utav omgivningen övergår från stäck till att bli en bild igen . Men farten ville inte sakta ned och jag slutade inte snurra . Utan att jag riktigt märkt det hade jag tappat kontrollen över snurret och jag for omkring som bambi på isen .
Nu står jag där , vinglig och dan , och vet inte riktigt vad jag ska göra . Jag har slutat snurra men huvudet är fortfarande yrt och jag har absolut ingen balans . Det jag ska göra nu är att jag måste ta mig bort från isen och försöka få tillbaka min balsan . Tillräckligt mycket balans för att återigen kunna gå . Jag kan inte skylle på att jag inte såg all is , för det gjorde jag . Jag antar att jag bara ville snurra lite , låtsas att jag kunde rå över balansen utan att behöva falla . Allting är totalt oskyldigt och utan något större allvar ,
men jag får helt enkelt skylla mig själv .

3 FEBRUARI . Dagen då ..

image91


Fredagen den 1 Februari 2008 var dagen då min bror köpte ett par stuprörsjeans .
Denna dag ska vi för alltid minnas som en av de mest lyckade klädhandlardagarna jag och min bror  någonsin haft . Dessutom handlade jag , eller vi , några t-shirtar och en super feijn kofta till honom .
Yäs det var en bra dag .

RSS 2.0