31 JANUARI . Kalas och finfina vänner !

Gisela hade 20 års kalas !



när klockan var närmare 01 åkte jag tillsammans med folk hem till Maria !
det var återigen precis som förr i tiden , på den gamla goda tiden höhö .
där lyckades vi fördriva närmare fem timmar på jagvetintevad , och helt
plötsligt var klockan 06 och vi var fortfarande vakna . under dessa timmar
kommer jag i och för sig ihåg att folk drack rödvins-shots , blev mer eller mindre
duschade med kläderna på , insvepta i toalettpapper , lekte Tarzan i trappen ,
chilliade i badkaret , däckade , låg 7 stycken i en säng , sjöng med i Längst fram i taxin ,
disskuterade värdsproblem , och framför allt skrattade .

tre timmar senare vaknade vi , kollade My super sweet sixteen och när Anja P ( haha )
bestämde sig för att inte åka vidare ( eftersom hon plötsligt blev suger på en semla ) ,
och avslutade det hela med en tunnbrödrulle till frukost . helfint dygn !!


29 JANUARI . Inte någon Pete här inte

jag ska aldrig börja knarka .
jag ska aldrig testa , inte pröva , ingenting alls alls alls .



i skuggan av värmen .
herre min jevla skapare vilken bra film .
se den , alla människor bara se den .
svenska filmer brukar inte vara cpbra ,
men denna var så tragisk och så vacker .
jag kommer nog inte kunna gå och lägga
mig på ett tag .














jag ska aldrig börja knarka ,
för det är fan inte värt det .

29 JANUARI . Lite back on track



vi är på gång , mitt hjärta och jag .
vi är på gång och jag hoppas det blir bra .
idag red vi vårt första dressyrpass för Birre efter uppbrott och skada ,
och Birre sa ; hon ser så lycklig ut ! hon älskar att ha dig tillbaka !
så nu , nu har jag inte slutat le på flera timmar bara för att jag är
så nöjd med hur fin hon var idag ! trasanknasanhjärtegull !

28 JANUARI . Paris in the spring !



idag har jag virrat omkring runt Karlaplan och letat efter Rominas nya lägenhet . iklädd tunna ( men väldigt snygga ) strumpbyxor , högklackade skor ( som är väldigt opraktiska på is och oskottad snö men väldigt fina ) och en tunn kappa halkade jag fram bland varningförrisk-skyltar och snöflingor . jag konstaterar att jag aldrig förr hade sett så många pälsklädda damer på så kort tid ! jag var ganska avundsjuk där jag frös . tillslut lyckades jag hitta rätt och , med Yolandas hjälp , få tag på Romina och komma in .
jag vill också ha en egen söt liten lägenhet med balkong och två minuter till tunnelbanan ! och en jätte fin liten hiss att åka upp och ned i , en jätte stor spegel när man kommer in trapphuset , och en egen namnskylt på dörren !
sen satt jag resten av eftermiddagen och lyssnade fascinerat när Romina återberättade sin vecka i New York , där hon hälsade på Ulrika . ( Ulrika det svinet läser på Campus där och lever loppan vecka ut och vecka in ) . jag kan sammanfatta det hela med ; Manhattan Kristall-champagne Kändiseliten Penthousevångar . typ så . en liten bit av mig dog nog där av ren avund .
när jag hade deppat klart kom vi i alla fall fram till att vi ska åka till Paris ! jag älskar Paris ! flygbiljetter finns att köpa till löjligt billiga priser ( fram och tillbaka för 360 kr ) , så nu är det bara boende som måste kollas upp . Vill någon följa med och traska parisiska gator och leva på vin tillsammans med oss , finfint . 

och så lunchade vi med Yolanda .
helbra dag !


27 JANUARI . Pricken över i



jag älskar min basker !
den får än att bli fin i precis allt !

27 JANUARI . Inte om Black Jim , utan om vädret här

och från himlen regnar spik ned .
( fast det är egentligen småsmå snöflingor som känns som spik när man får dem i ögonen )
jag vill typ aldrig mera gå ut .


26 JANUARI . Mina ögon sörjer

jag kollade på Paradis Hotel första avsnittet , och sen har jag väl råkat glida in någon gång här och där när min bror slaviskt har suttit och följt denna någonting-serie . nu , nu är det slut med det . jag tänker aldrig mer glida in och kolla på skiten , för cimon CIMON blev ikväll utröstad ! jag är så förtvivlad att jag vill kasta ägg på en främling . mina ögon hoppas att han kommer tillbaka !

råsnygg .

men förstå . den där grabben var dryg för en halv armé och självgod som få redan när programmet började . tänk ( TÄNK ) hur förjevla odräglig människan måste vara nu . nu har han ett par miljoner brudar efter sig , som säkert skulla slåss på gatan bara för att få hålla upp typ dörren till kaféet han är på väg in på .

ändå , RÅsnygg .
och inget mera Paradise Hotel förän han är tillbaka .

26 JANUARI . Att vilja skada en pannkaka

det är jobbigt för jag är jätte arg . verkligen jätte jätte jätte arg . jag har nog varit ganska underliggande arg hela dagen om jag tänker efter . det har liksom kittlat under huden .
pappa hade gjort pannkakor till middag och jag hade mest lust att klämma sönder en utav dem i handen . så att det liksom pyser ut genom fingrarna på andra sidan . helst en pannkaka med massor av sylt , glass och mosad banan i . helst en sån ' . men det gjorde jag inte . jag åt upp dem istället . riktigt goda . nu tänker jag i alla fall lyssna på alldeles för hög musik och låta pannkakorna smälta i min mage .

25 JANUARI . Hon är tillbaka !



och hon är så söt att jag får ont i ögonen lite



idag har jag sett henne .
idag har jag kramat luften henne .
idag har jag köpt majs och andra bra saker med henne .
idag har jag förfrysit min hand med henne .
idag har jag ätit tacos med henne .
idag har jag pratat om smala hundar med tre ben och feta exvildhundar med henne .
idag har jag suttit på hennes balkong .
idag har jag lett och fnissat och gapskrattat och sånt med henne .
idag har jag traskat med henne .

idag har jag träffat Yolanda igen !


24 JANUARI . Idag är det ett år sedan Ace fyllde 3 år !

Yolanda skrev ;

"grabbarna. ace. bra.
vi har haft kewl. vi har varit på ace och david har hånglat med alla jag känner. det är fina nyckelord för kvällen. våran vän blev utslängd och jag har druckit alldeles för mycket tequila. Nu sitter vi hemma på söder och pratar om saker som inte bör nämnas, och vi trivs".






nu ler jag lite när jag tänker på när vi satt där på morgonen och hon skrev det här , att jag och gisela lyckades sova några timmar i den lilla soffan och hur mycket vi fnissade när vi vaknade upp dagen efter .

24 JANUARI . Om jag minns rätt så var det såhär .

hur blev det nu då ..?
jo det blev nog såhär .



fredag kväll innebar ost och vin för att vinka hejdå till Erika och Matilda . jag trodde verkligena att vi skulle samla in några vuxenpoäng där vi satt och åt kex ost vinduvor päron och drack vin , men när jag hade missat två eller tre bussar hem och shotglasen var framme så började jag tvivla . senare tror jag att vi förlorade de flesta av de få vuxenpoäng vi hade , antagligen gick vi minus . det var ju också så att Erika hade tre koftor som jag tidigare glömt på ett kalas , så tanken var att jag skulle hämta hem dem . vi kan nu konstatera att koftorna fortfarande är kvar , Erika har åkt för att tågluffa i 5 månader och vi lyckades på något sätt byta skor , så nu är mina skor där och hennes här . ändå en väldigt bra kväll !

sen var det bröllop igår !
min vackra moster Pernilla och hennes sambo Filip vigdes i Stadshuset , och jag var där som vittne ! så enkelt och vackert , och bara så fint !
på kvällen var det 20 års kalas för Jonathan . vi langade alla möjligt varianter av partytricks och när vi vaknade hade Björn tagit av sig en strumpa . jag undrar hur timmarna lyckades glida förbi så fort där på slutet , men hur som helst var'e trevligt !

22 JANUARI . Marika !

ikväll är det ost och vin hos erika ,
för erika och matilda som flyger sin kos .
tråkigt .
kul för dem !

nu snart ska jag åka !


20 JANUARI . Tillbaka till mitt föredetta andra hem !

idag har jag varit på Rudbeck !

idag har jag försökt öppnat den högra , fast det var den vänstra , dörren in till den stora entrén . jag och gisela har konstaterat att dem har satt in lite nya skåp och att det numera säljs Red Bull och bagles i kafeterian , men att Rudbeck annars är ganska mycket samma sak som det var för ett år sedan . förutom att eleverna är ännu mindre i år , och ser ännu yngre ut . ettorna är så mini att man kan råka gå över dem , man ser dem egentligen bara om man kollar ned mot golvet . men annars , samma gamla Rudbeck .

det kändes lite konstigt att komma dit . förra gången jag var där bar jag gräddbakelsen till klänning min mormor sytt åt mig , drack champagne till frukost , sjöng sånger jag inte kom ihåg texten på , åkte flak , sprutade öl , och liksom lämnade allt . tre år av mitt liv tog slut bara sådär , och det är nog en av de bästa och värsta dagarna hittils i mitt liv .

520 var förstås försenad och när vi klev av bussen stod det som vanligt massa kids ute och sotade ned sina lungor , vi träffade folk . vi gled in i den stora entrén och sa - det luktar Rudbeck . vi traskade fram där i korridoren för att sedan smälta in i folkmassorna som som vanligt trängdes fram och tillbaka i kafeterian , till och från matsalen . vi träffade folk , köpte en macka och apelsin-festis till lunch , träffade folk , lyssnade och sa - det låter Rudbeck . när tjurar och ettor och tvåor och treor och prinsar (höhö) och annat var disskuterat och iaktaget , lämnade vi våra sittplatser för att checka Rudbeck out litegrann . vi vandrade igenom korridorer och hälsade på gamla skåp och jag bråkade lite med den kära kruk-palmen som fortfarnade står och trängs vid skåpet jag hade förra året , och vi skrattar åt CS-nördarna , hälsade på dem lärarna vi råkade träffa och som vi faktiskt tycker om , och avslutade det hela med att busa på skolgården hehe . och vi träffade folk . när vi senare skulle ta oss hem missade vi såklart 527 och båda 520:orna , lyckades ta typ 526 från Edsbacka , kom till Sollentuna när tåget redan stod inne , såg att nästa tåg var över tio minuter försenat , och fick sedan vänta tjugo minuter till på bussarna som skulle ta oss hem . vi konstaterade att  det där med förjävliga hemfärder är sådant som varenda ex-elev instinktivt förtränger . antagligen behövde vi påminnas .

som sagt , lite konstigt , men jag var så himla lycklig ! jag har gått runt hela dagen idag och varit lika uppspelt och glad som ett barn i en godisaffär ! jag älskade verkligen att gå i skolan , och jag saknar verkligen att gå i skolan . nästa gång jag åker dit är antagligen i juni då några kära vänner gör ett avslut på tre år av sina liv .
jag längtar nästan redan .

19 JANUARI . I'm not going in for the kill



we can fight our desires
but when we start making fires
we get ever so hot
whether we like it or not
they say we can love who we trust
but what is love without lust?
two hearts with accurate devotions
and what are feelings without emotions?

jag är här
och han är där ,
och det är ju sämst .
men vi är lite för hot ,
det fungerar inte riktigt då och inte så .
tyvärr .
och vi skulle aldrig kunna vara vänner .
har aldrig varit , kommer aldrig att bli .
vi är bra ändå .


19 JANUARI . För ett tag sedan sov vi på en båt



äre inte underbart ??
jag och min blomma !
min gisela och jag !

första kryssningen , september 2008
andra kryssningen , januari 2010

det enda som saknas den här gången var elmer ,
har börjar bli så jevla sliten så han fick stanna hemma !

18 JANUARI . He he he

he he he .
idag har vi lastat över 8 TON (!) hö på fyra personer .
he he he .
det är över 2 TON (!) per person .
he he he .
till det har jag ridit tre hästar .
he he he .
min kropp finns inte nu .
he he he .

17 JANUARI . Still a little hard to say what's going on



jag måste få lite ordning .
inte bara på den katastrofala oordningen i mitt rum , utan på mig själv .
det sägs att det yttre visar på hur det ser ut på insidan , och går man efter
detta så härjar det en orkan i mig . och , jag börjar inse att det nog gör det .


16 JANUARI . Ögonfransar och pärlor











ibland är det så roligt att göra sig lite fin !
eller , det är alltid roligt ! och med risk för
att låta alldeles för flickig så måste jag
nämna att jag är så lycklig för att mina
ögonfransar helt plötsligt har växt ut och
blivit längre än någonsin förr ! ho ho ho

15 JANUARI . Egentligen vill jag sova men det kom någonting ivägen

idag har jag jobbat i över 8 timmar och ridit 6 hästar .
jag vet inte riktigt om jag lever eller inte , sedan 07.30 i morse
har jag suttit ned i 15 minuter , knappt det . ändå , det finns ingen
gång jag är så lycklig som när jag sliter timme efter timme
i stallet och fixar med häst efter häst ! det är verkligen det bästa jag vet .

men , nu har jag spenderat en hel dag med att vara hästnörd .
om några timmar är det party ! klänningen är vald och en stor
svart blomma ska jag ha i mitt hår !


13 JANUARI . Mitt hår frös till is och blev vitt

på förmiddagen har jag promenerat med katten !



nu ska jag åka och rida Ahat !



och Trasan !



sen ska jag hem till Gisela !



och sen åker vi på kryssning med vänner !

bra dag !

12 JANUARI . Dem gör mig glada



ikväll har jag fått ett sms där det stod att Emma
kanske vill följa med mig ut och resa i sommar !



och jag har pratat med min Yolanda ,
som är i Chile utan tunnbrödrullar .

käraste flickor !

11 JANUARI . Ögonen är trötta men hjärtat ler

jag jobbade sista dagen på jobbet i fredags , jag kommer sakna alla söta rara barn .

 

sedan i fredags har jag :

jobbat sista dagen på jobbet

färgat håret mörkbrunt

ätit räkor

varit på avskedsfest för fina flickor

druckit tequila

hånglat

tappat bort tre koftor i en garderob

ätit tacos 05 på morgonen

vaknat för tidigt

sprungit till bussar

missat bussar

varit på drinkparty

sjungit med björn

träffat världens skönaste grabb som hette Olle

lurat bussföraren ( som inte hittade ) att bussen gick ända hem till björn

vaknat för sent

ätit blåbärskräm till frukost

kollat 6 timmar O.C. i rad

blivit väckt av en telefonförsäljare

ridit med gisela

nästan tränat

ridit allt som allt åtta gånger

kollat ännu mera O.C.

ätit kycklingnudlar till middag

 

jag har haft det så fantastiskt bra sedan jag vaknade i fredags morse !


7 JANUARI . Inget radikalt , bara lite förändring

imorgon tänker jag gå och färga mitt hår mörkt .
karin blev mindre vitblond och mera rödblond ,
och jag tänkte att även fast det faktiskt väntar en
uppiggande vår så är det ett ganska bra tag tills
snödropparna kommer . typ mörk choklad . typ .
med start imorgon kväll består mitt liv egenligen
av ett enda långt kalas , så jag får hoppas att det
blir bra . imorgon får vi se .





det var nyårsafton för en vecka sedan . 
herre , den kvällen !


6 JANUARI . Mina ögon längtar efter vackra och vilda platser

jag vill tågluffa i sommar !
jag tänker tågluffa i sommar !



jag kommer så mycket köpa mig ett interrail-pass och se mig om i europa ! familjen och jag gjorde det när jag var elva år och det är bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv ! nu vill jag göra det igen , men att göra det som 20 bast är nog som att göra en helt ny resa skulle jag tro . prioriteringar och intressen har väl förändrats ganska mycket hehe .
för jag vill resa ! det är nu jag har tid att resa ! dansa på klubb i Berlin , promenera fram i Venedig , sola i Italien , spana båtar stora som flytande palats i Monaco , glassa igenom Frankrikes vindristrikt och avsluta med några underbara vackra och vilda dygn i Paris . så har jag tänkt mig !

nu letar jag bara efter någon som har lust att följa med mig !

5 JANUARI . I guess I'm still your wasted discogirl




juste , killen från nyår ser ut som nate i gossip girl . slå den om ni kan
det enda som hade kunnat vara bättre var om han sett ut som chuck bass


5 JANUARI . Kolla en liten bit av min fina vägg


4 JANUARI . Jag vill bli av med mig själv

jag är nog bara tom .

tom rakt igenom .

jag känner inte mig själv ,

jag vill sova i ett år .

 

det känns som om någon har skjutit ett stort fett hål rakt i huvet’ på mig , så att man liksom kan se rakt igenom . det känns som om jag står och tittar på mig själv , och liksom i mig själv . inte orolig för att man kan sticka en arm igenom hålet , mer förundrad över att det verkar vara helt jävla dött där innanför . det läcker inte ut någonting egentligen , bara det sista av den ork som fanns kvar . idag känns det som om jag ger upp .


3 JANUARI . Mad Men

jag är kär .
jag är så kär att jag får ont i hela kroppen .
i tre dagar har jag låtit mig bli förtrollad av
välkammade välklädda välmanikerade
vackra fina perfekta elaka sviniga kuvade
otrogna män och kvinnor i Mad men .
jag är så kär .






















1 JANUARI . Honey i love you

Yolanda - YolAnka - Anka ,



min finaste vän har lämnat mig och flytt fältet .
inte så att hon har stängt av mobilen och fått
någon idé om att promenera i skogen en dag ,
utan tillsammans med sin far och syster har
ankjävlen farit sin kos till andra sidan jorden !
sedan klockan 13 någon gång har hon varit
på väg till Chile för att härja och andas lite
sydamerikans luft i tre hela veckor ! TRE VECKOR !!!!!?????
ingen tacos , inget vin på wollmars , inga
många onödiga spontana sms , inget skratt
i stallets omklädningsrum , på nästan en hel
månad ! fruktansvärt länge ! vi kom fram
till att vi faktiskt aldrig har varit ifrån varandra
såhär länge . hon skulle i alla fall skicka ett
litet brevis sa hon . puss .

dumma brudjävel .


1 JANUARI . Det var en vild invigning






idag bestämde vi att allt som hände denna natt och morgon tillhör år 2009 . i annat fall blir det en jäkla start på det nya året vi har framför oss . lite för vingligt , lite för ogenomtänkt , lite för mycket av det mesta . alla drag kanske inte är så himla smarta efter några för många glas champagne . äsch , skit samma

 

igår var bra och mindre bra . jag hade kunnat hoppa över slutet , meeen så roligt jag hade innan dess !

 

förresten , jag träffade en grabb som var dryg och som nog såg arg ut mest hela tiden , men som oväntat nog visade sig veta hur man beter sig bland folk och som var riktigt trevlig . alltså , dryg , CPsnygg och trevlig , allt i ett och samma paket . det händer fan inte ofta .


RSS 2.0