31 JANUARI . Låt mig komma in , jag vill bli din

Det är party . Idag igen . Jag har jobbat från 06.00 i morse .
Mamma undrade hur fan jag orkar , jag svarade ; det stavas ungdom !

Världens härligaste Caroline Kastre har ÄNTLIGEN fyllt 18 hela år och idag är det dags för folk att fira denna mycket fina människa ! Jag har shoppat och är snygg som fan . Faktiskt . Eller jag vet inte , men jag har absolut sett taskigare ut . Om några minuter ska jag ta och möte Yolanda för att vi sedan ska bli upphämtade av Maria och Rosanna och sedan bär det ut till Stora Alby gård . Mysigt . Landet haha . Jag lyssnar på Markus Krunegård , han är bra skit tycker jag . Jag r en varmpyr är så sjukt mycket 2008s sammanfattning av allt party . Jag blir danssugen , jag ska dansa som fan ikväll .

Som fan blev det idag .
Puss på en kommande partynatt !


29 JANUARI . En typisk torsdag ute på landet

Tacosen var god ! Riktigt god , efterlängtad . Som alltid när det gäller Anka och mig .

Vi lagade tacos , åt tacos , njöt av tacos och var mätta på tacos . Vi åtatde tacos , yähj .


Anka har förresten kommit på en ny terapi som hon tror sig förlita sig väldigt på . Den nya terapin går ut på inget mindre än att lägga små oregelbundna pusselbitar till en enda stor sammanhängande bild ! Askul tycker hon . Jätte bra säger hon . För min egen del anser jag att det tar alledeles för lång tid att syssla med såndant , det är inte riktigt min grej . Jag och pussel är inte riktiga kompisar , men ikväll kom vi av någon anledning ganska bra överens . Det var nästan underhållande ( det får inte Anka veta tror jag ) .

Sen , mina damer och herrar .. Vi sa wow , till vad Baby har på sig för ursöta kläder , till hur otroligt snygg Johnny är i filmen , hur sjukt duktiga dem är på att dansa , hur söt hela historien är , hur vi satt och fnissade och njöt under varenda minut som gled förbi , hur glada dem är när dem dansar på slutet och tar över hela avslutningscermonin .Vi ägnade alltså de efterkommande två timmarna med att sitta och kika på Dirty Dancing ! Vi kom överens om att vi också ska ha en grabb som har en kropp som Patrick Swayze har i den filmen . HERRE ! maha . Vi vill ha grabbar som är så tokiga i oss att dem knappt kan kyssa oss ! Tänk att få leva Dirty Dancing , mums .

Nu ska vi kanske klippa Yolandas lugg och hitta kläder som hon ska ha på sig imorgon . Det blir så jobbigt om hon måste gå naken tänkte vi , hehe . Puss God natt !


29 JANUARI . P3 och Anka

Det är tacos som gäller för P3 och Anka , världens mesta tacosfantaster !



Tacos med Anka är bland det bästa jag vet . Puss på oss , puss på tacos !

28 JANUARI . H - Håkan och Hultsfred

När jag låg och snyftade lite igårkväll passade jag på att lyssna lite på Håkan . Så kom jag in på att kolla på youtube - klipp och hamnade på livespelningen 2007 på Gröna Lund här i Stockholm . Jag , Maria , Yolanda , Matilda och Carro var där och stod och trängdes nästan länst fram bland alla tusen tusen människor som beökte nöjdesparken den kvällen . Efteråt kommer jag ihåg att vi lyckliga nästan dansade tillbaka till centralen och tillsammans med massor av andra Håkanlovers sjöng vi där vi drog fram . Det är sådana saker som blir till härliga minnen även en lång tid efter ! Jag kollade vidare i alla fall och hittade tre filmer från Hultsfred 2008 ! Wow vilken spelning det var , det var nog den bästa Håkanspelningen jag har sett skulle jag gissa ! Det var festivalens sista spelning , på Hawaiiscenen , och jag torr att varenda festivalnisse var där och njöt enda ut i fingertopparna . Herregud vilket känslomässigt kaos det var bland oss 15 000 - 20 000 människor i publiken ! Kan ni tänka er det hysterska känslasvall som härjade när Håkan och Daniel satt längst fram på scenen och sjöng och spelade Hurricane Gilbert !? haha , tokigt ! 


olle kirchmeier


" Till min bästa vän daniel gilbert här på höger sida , sedan fjoton år tillbaka ,
fjorton eller arton eller vad det nu blir . Den heter Hurricane Gilbert "


Så här är dem , och dem gör mig så glad !

http://www.youtube.com/watch?v=EsHv-P5gLe0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZBe-7P7Lyt4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=HgA0iHH4gYw&feature=related


27 JANUARI . Faller

Det har förvånat mig hur ledsen en människa faktiskt kan vara .
Det har förvånat mig hur ledsen jag kan vara .

Jag tror aldrig att jag har varit såhär ledsen i hela mitt liv . Jag har gråtit idag . Jag har ont i ögonen för att jag har gråtit så mycket . Jag kommer att gråta igen .


Jag visste att man kunde känna sig tom , känna sig som om man var ett levande skal utan innehåll , fast ändå inte levande . För när man känner sig riktigt ihålig och tom , känner man sig inte riktigt levande . Man känner sig bara tom . Jag visste inte att man kunde känna sig så tömd och bestulen på allting inuti , jag visste inte att man kunde känna sig riktigt såhär ledsen . Jag är så tom och ledsen . Så pass ledsen att jag nästan inte kunde ta mig ur sängen imorse när klockan ringde . Så pass ledsen att jag var tvungen att hålla i mig när jag skulle försöka stå upp och koka en kopp te . Så ledsen att jag inte kunde titta någon annan människa i ögonen utan att nästan falla ihop . Jag visste inte att man kunde vara så ledsen att det känns som om någon har stampat på än . Jag visste inte att man kunde vara så här ledsen .

     
Mitt hjärta har slagit så hårt idag att det är slut . Det har slagit för ett helt livs förbrukning och nu tror jag att det lägger av . Det har slagit som om jag har blivit jagad runt överallt. Egentligen har jag inte gjort någonting . Mitt hjärta har slagit så hårt . Jag har känt vartenda slag . Jag tror mitt hjärta kommer att dö lite grann .


26 JANUARI . Hjärta

himlen faller ned , det svider till där kniven skar
jag kommer vara vaken hela natten , känna om hjärtat sitter kvar





jag tror att om jag skulle känna efter så skulle jag nog inte fungera . jag skulle nog inte kunna stå upp , det känns som om någon har stampat på mig . jag tror inte ens att jag skulle kunna andas riktigt .  jag skulle inte kunna rör mig och inte kunna prata .
 
mitt hjärta går sönder . jag kan nästan inte andas .
jag dör .

25 JANUARI . Söndag

av någon anledning så har jag känt mig otroligt kreativ idag . jag skulle gissa att det beror på att jag känslorna drar åt olika håll . jag har suttit med min gitarr och ett skrivblock , på mitt rum och stirrat lite rakt fram . jag är förvånansvärt nöjd med vad vi tre tillsammans åstakommit idag . jag har pysslat lite också .












jag har i alla fall svinigt ont i min svanskota och skavsår på högerfoten . till det kommer en svullen och ömmande tumme efter att jag nästintill spettsat mig själv på en tjockare variant av ståltråd .
man får lida pin om man ska ha kul .

25 JANUARI . Alkoholångor i en lägenhet

Inget glittrar som dig stockholm , inget har lockat mig som du

Tv:n står på och den visar Solen i ögonen . Det är en dokumänter om Lars Winnerbäck . Världens bästa Lasse . Brabra film . Jag ryser lite och måste se ytters fånig ut här jag ligger under täcket och ler . Den är bara så fin .

Vi har legat här och inte gjort någonting ganska länge nu , typ tre timmar någonting . Det är bra . Mysigt . Yolanda gjorde hallonsmoothie som vi , jag , har druckit upp . Anka har ätit natchochips . Gisela är trött och ser ut som satan i håret . Hårsprej blandat med några timmars sömn , det blir inget välfixat resultat .

Det var ruskigt roligt igår . Det var en bra kväll . Jag vet inte om jag är nöjd med mig själv , jag tror inte det . Men vi hade kul . Jag och Gisela har sovit i soffan och jag kan knappt röra mig för att jag är så stel . Det var lätt värt det . Lätt .

Nu blir det bulle på Pressbyrån . Gisela vill ha .
Sen ska jag pussa på Trasan och kolla när Linda hoppar .



25 januari. Gästblogg.

grabbarna. ace. bra.

vi har haft kewl. vi har varit på ace och david har hånglat med alla jag känner. det är fina nyckelord för kvällen. våran vän blev utslängd och jag har druckit alldeles för mycket tequila. Nu sitter vi hemma på söder och pratar om saker som inte bör nämnas, och vi trivs.

jag trivs så bra precis där jag är nu, med vad som helst som samtalsämne. om det handlar om giselas fobier eller lukter som inte alltid är trivsamma så spelar det ingen roll för jag trivs med dem, jag trivs med er. jag har kewl och mår lite bra, precis just nu.

vi ska sova och vi ska vakna igen och fortsätta prata om precis vad vi vill. det är vad vi trivs med, det är vad vi behöver. vi ska vila ett par timmar, ett par dagar eller ett par veckor och sen ska vi göra om det igen. vi ska ha kewl igen och vi ska prata om både lämpliga och olämpliga saker. och vi ska trivas. med varandra.

jag tycker att det är fint. allt med dem är fint, allt med er.

tack för mig och godnatt, yolanda.

grabbarna. ace. bra. pews.

24 JANUARI . We are the dancing queens

och jag ramlade in på nåt diskotek
och sen ramla jag ut, såvitt jag vet
och jag ramla omkull och tog mig upp och sen
ramla jag omkull igen
ramlade in i en taxi
mister, visa mig den maximala hastigheten!
vart du vill, så fort du kan
ja, vart du vill, så fort du kan
vart du vill så fort du kan







ikväll är det dans mixat med klubb och alkohol

23 JANUARI . A postcard to Malin , fast egentligen ett paket

Förr i tiden skrev man brev till varandra , förr i tiden skickade man brev genom budbärare som red omkring på hästar . Idag skickar vi sms eller mail , idag kommunicerar vi genom dagens teknik som telefoner och datorer . Det är nästan jätte mysigt , fast inte inte inte alltså . Jag äkskar att få vykort mycket bättre än ett sms .

Idag har jag återigen förvånats över vissa människors kreativitet och engagemang ! Nu när jag kom hem på kvällen låg det ett grönt paket på köksbordet som var adresserat  till mig . Jag får ju aldrig ett paket på det här viset tänkte jag , det finns knappt reklambrev som är till mig ! Jag vände i alla fall på paketet och log så jag nästan fick ont när jag såg vem avsändaren var .. Emma ! Såklart att det var Emma som hade skickat mig ett grönt paket !

Det låg ett handskrivet litet brev och varsin present till mig och yolanda där i !




Så hjärtligt glad var det länge sedan jag blev !

23 JANUARI . Snowflakes


Det snöade som attans när jag vaknade !



22 JANUARI . One day I will too

It's been a long cold winter .

Look how easily I breaking to , see what you made me do .
It's so naive it's sad but it's true ,  I though that I get rid of you , but I never do .


One day I will too .





Jag har mina perioder . Jag har en sådan period just nu . Jag orkar inte . Det gör ont , allting gör ont . Jag vill inte tänka , jag vill inte känna . Att tänka gör mig förvirrad och att känna kan gör ont . Jag vågar inte . Jag lurar mig själv och blir blundar för det som väntar , fastän det är jag själv som satt mig där . Jag har en sådan period nu , där jag lyssnar på Elin Sigvardssons Long cold Winter varenda stund av min vakna tid . Om ni inte har lyssnat på den , lyssna på den . Den är skrämmande bra . Jag tror att det är min favoritlåt med henne , jag kan inte sluta lyssna . Tack käraste Elin för denna underbara låt . Jag är skör .



det är tråkigt att läsa men låten är för fin

21 JANUARI .

Jag och Yolanda har beställt biljetter till Strömstad !
Den 27 till 30 mars befinner vi oss i den sydvästliga delen av vårt land !


Vi ska ned och hälsa på Emma och John !



Som vi har gått och tänkt på det , planerat flyktigt och längtat , men aldrig kommit till skott . Nu visar min inkorg på mailen en biljettbekräftelse för två personer tur och retur till Strömstad !

Problemet i vanliga fall är att vi bor på helt olika håll i landet . Jag och Yolanda bor här i Stockholm och Emma och John bor där nere , och det är sämst . Men det är som jag sa till Emma i telefon när jag pratade med henne häromdagen ; " om vi skulle bo på samma ställe skulle vi umgås dag och natt  " . Jag tror verkligen att det är så det skulle se ut , vi fyra är en bra kombination . Förra gången vi träffades satt vi på ett café med blåbärspaj framför oss på faten , medan flera timmar svischade förbi på andra sidan de jättelika glasrutorna och de stressade stockholmarna ute på gatan .

Jag vet inte riktigt varför jag är så hysteriskt uppspelt över denna resa som går av stapeln först om två månader . Det är inte direkt så att jag behöver börja packa imorgon och köpa en sodukubok att roa mig med på den stundande tågresan . Jag längtar bara bort . Det skulle vara så obeskrivligt skönt att åka iväg någonstans . Jag skulle inte bry mig om vart färden tog mig , jag skulle bara njuta av att inte känna allting innan och utan . Jag längtar efter att se nya platser , nya människor . Yolanda sa ; " Vi är värda det här , fan vad vi är värda det här ! " , och jag kan inte annat än hålla med henne . Jag tycker att vi förtjänar att försvinna bort några dagar och låtsas som om vi levde några helt andra liv . Jag älskar mitt liv men det är inte helt fel att ta en paus då och då . Jag tror att det var därför som jag inte kunde sluta le efter att jag hade bokat biljetterna igår . Min gissning är att jag somnade med ett leende . Hela dagen idag har bara varit en enda stor glädje som liksom inte runnit av mig på hela dagen . Jag har tänkt ; om ca två månader - åtta veckor - 60 dagar tar tåget oss härifrån !  Vi ska prata - skratta - dansa - spela gitarr - sjunga - vingla - virrvla - snurra - varenda stund !







Jag älskar Stockholm , men jag längtar efter Strömstad .

20 JANUARI . Jag älskar Hultsfred

Det var en frusen flicka som stod och försökte hålla värmen på en tågperrong . Kappan täckte en bit nedanför knäna men var tunn i tyget . Strumpbyxorna var av nylon och skyddade knappast hennes ben från att slippa undan kylan . Hon hade glömt sina handskar och tänkte på hur lite nytta dem gjorde på hatthyllan hemma . Håret var uppsatt i någon slags knut som hölls uppe av bara hårnålar och en rosett . Luggen ville inte riktigt ligga på plats efter hon gått den lilla biten i snöregnet , den lockadesig . Det var när hon hade retat upp sig lite grann på luggen som hennes bästa vän talade om någonting som gjorde henne så glad att hon inte kan sluta le .





Rekommenderas för dig som:


...gillar sjukt starka låtar.
...vill se ett av världens bästa band.
...är en människa, snarare än en dansare.

HULTSFRED HAR BOKAT THE KILLERS !


20 JANUARI . Mannen som hela världen räknar med

Nu får vi se om jorden blir en sådan bättre plats att leva på .
Människor verkar tro att mannen som bytte kariiärspost idag ska frälsa hela världen med det samma . Det är som om vi ska vakna upp imorgon och alla tänkbara problem , kriser , konflikter och krig skulle vara lösta . 

Just nu skulle jag gissa på att han sitter och äter lunch med viktiga tanter och gubbar . Imorgon är dagen då han ska påbörja sitt projekt  ; rädda världen . Jag tror knappt att någon annan människa någonsin har haft sådana förväntningar på sig som mannen som idag svor presidentseden för titeln som U.S.A. nya president . Jag skulle vilja säga att det är ruskigt modigt att ta på sig det ansvaret han idag åtog sig .

Barack Obama .

Nu är himlen hans . Helvetet också .
För varje dag som går kommer han närmare något av dem .

Jag kan väl inte säga annat än lycka till .

19 JANUARI . Hjärta

PUSS PÅ VÄRLDENS BÄSTA




hon är så fin just nu , så himlahimla fin !
i helgen är det kurs för johan lundin , ooh roligt !

17 JANUARI . Vad jag bryr mig om nu ...

Det är bara så .. jag kan inte låta bli att le med varenda muskel jag har i kroppen när Håkan vinner p3's guldmick för bästa liveakt . Det skulle inte vara lätt att sudda ut leendet på mina läppar när jag ser honom skutta upp där , och dessutom dra med sig hela bandet upp på scen . Jag är så nöjd när han står där och ser ut som om han är hämtad direkt från 1920 - talet och ser så tjusig ut . Jag kan inte inte bli alldeles glad när Håkan fnissar lite åt någonting , söker medhåll , säger ; eller hur daniel ? daniel gilbert .. och ser sådär hysteriskt lycklig och busig ut som bara en liten pojke kan göra ! Minnena kan omöjligt inte träda fram från alla konserter jag har sett med honom och alla minnena till musiken , när Håkan står och pratar om att tro och tvivel och kärlek är ett brev skickat tusen gånger . 



Jag tror att jag skulle kunna lyssna på Håkan och hans musik för resten av mitt liv om så behövdes .

16 JANUARI . Sämst i världen

Jag hatar bedömningssporter , det är helt värdelöst .
Totalt meningslöst när diviga nissar ska sitta och rangordna och poängsätta några stackars krakar . 
Jag syftar ikväll på Let's Dance . Herregud vilket jäklar program , jag blir så arg . Jag tycker att själva idén säkert är jätte rolig för familjen Svensson som troget sitter och tittar på tv4 varje fredagskväll . Men jag blir ledsen när juryn ska sitta där och dela ut poäng som är helt åt skogen .

Kitty Jutbring är med och dansar . Hon kanske inte är världens bästa dansare , men vad tusan , hon är ashäftig och färgrann som aldrig förr ! Förra veckan fick hon 1 - 1 - 1 - 1 i poäng av juryn ,den här veckan fick hon - 1 - 1 - 1 - 1 i poäng av juryn . Juryn hatar henne ! Rakt igenom , ingen tvekan , helt villkorslöst hatar dem tjejen som dansade omkring idag utklädd till smällkaramell ! Dem hade ingenting positivt att säga , dem klagade endast och var nästan elaka rent ut sagt . Sen kommer dem där andra tanterna och gubbarna in på dansgolvet , får mycket högra poäng , och rör sig knappt ! På sin höjd gåååår dem omkring och ler lite stelt mot kameran . Kitty är alldeles för ung och fräsig för dommarkårens prydhet . Jag säger hejja till det dansande godishalsbandet !

Asch , jag hatar bedömningsporter !

15 JANUARI . Det här inlägget är som müsli med massor av saker i .

För det första .. tiden går så otroligt fort , halva januari har redan passerat förbi !
Sen tänker jag bara massa allmänt skit , typ att jag skule behöva sova nu efter att det känns som jag har pluggat filosofi i flera dagar . Jag tänker att min naturkunskap B är den roligaste kursen jag läser just nu , och att alla människor i skolan roar mig maximalt ! Jag fnissar lite när jag tänker på att det är några nissar som har startat en " rudbeck gossip " och att det är det enda som folket snackar om i skolan . Trasan är förövrigt den bästa jag vet och det är nog ingen som gör mig så glad som hon !  Mina vänner är brabra .Dessutom har jag massor av plåster med alla möjliga sorters tryck på , typ disney prinsessor , hello kitty , bamse c.o. , spiderman och batman m .fl . I min lilla bokhylla står en jätte fin liten gammeldags uppvridbar väckarklocka som jag inte kan skruva upp för att den tickar som jag vet inte vad . Ikväll har jag också tagit mig tid att måla om naglarna , vilka var knappt täckta av avnött nagerlack efter att jag spelat bort det ordentliga på gitarren . Maria och jag har haft hur kul som helst den senaste tiden , och det är mycket trevligt . Sen har jag världens skönaste säng också , stor - lagom mjuk - massor av kuddar och två täcken - asbäst . Medan jag satt här och lyssnade på musik har jag även hunnit med att platta håret , så imorgon kommer inte folket att känna igen mig i skolan . Pappa stekte pannkakor åt oss idag och kallade sig själv pannkakskungen och jag och johii skrattade . Efteråt fick min katt smaka en pankaka och jag tror inte att det finns någon hund i världen som är så söt som hon ! Billie the Vision är ruggigt bra , deras musik får mig glad . Igår åt jag köttfärs med Matilda och kommenterade människor i vår skolkafeteria . Igår fick jag höra att jag är bra på att rida och det gjorde mig så glad . I sommar kommer vi vara hur många som helst som åkter till Hultsfred , det kommer bli tokigt ! Slutligen undrar jag om Emma och John kommit hem från London än ? .. så jag kan ringa och boka biljetter ned till er ! Slutligen ska jag sova nu , eller om ett tag i alla fall .

+ att jag älskar mitt rum och mina olika skyltar som jag har på ena väggen , vägskyltar är bra skit .

14 JANUARI . Mumin och Snorkfröken

puss på dem ,
gisela och christoffer .
dem är mumin och snorkfröken , against the rest of the world .
det är liksom dem två , det känns rätt . jag hoppas det känns rätt .

dem har varit tillsammans i tre år idag . det är sjukt . det är så otroligt häftigt .
vi gick i nian och dem insåg att ; mähen tjaah , dig tycker juä jag om !
nu ska vi ta studenten och dem tycker att ; mähen tjaah , dig tycker juä jag fortfarande om ! 

vår käraste lars winnerbäck sjunger ; livet är en dans på rosor , men det är en dans med svåra steg .
jag tror inte att det är en lättdansad trudilutt , för man måste nog kämpa ganska hårt .
jag är bara så himlans imponerad .




så puss på er , för ingen beundrar er som jag .


13 JANUARI . I smile just by thinking of it

För ett år och en dag sedan kom jag hem från Österrike , Alperna , St.Anton .

Jag skulle nästan kunna klippa av mig allt mitt hår för att få vara där just nu .
I år blir det inget alperna för mig och familj vanlij , men nästa år tar vi oss dit igen !












det är antagligen det bästa som jag någonsin gjort



12 JANUARI . Ibland är man zoombie i huvudet '

Tidigare nämnde jag att jag inte sov särskilt mycket i helgen , det kanske påverkade min dag idag ..

Jag hade ställt klockan på 08.30 . Jag vaknade när mamma tittade in i mitt rum och jag insåg att klockan var 10.30 . Yes , morgonen började med två timmars försovning och en missad förstalektion . Dagen fortsatte med att jag åt frukost framför tv:n , inte orkade lägga ned mer än två minuter när det gällde hur jag såg ut , och att jag var för lat för att springa till bussen som jag egentligen behövde ta . Det resulterade i att jag fick ta tåger som gick en halv timme senare än planerat . Eftersom jag hade missat första lektionen återstod bara en lektion kvar på schemat idag , filosofi . Den lektionen började 13.40 , jag ramlade in 14.00 . Jag missade nästan halva lektionen och  min skoldag blev slutligen drygt 30 minuter lång .

Jag försov mig alltså ,
kom för sent ,
var i skolan en halvtimme ,
åkte hem igen .

haha , ibland blir jag trött på mig själv !

På eftermiddagen köpte jag med mig bullar och vi hade storfika i stallet . Färska kanelbullar och varmchoklad ! Trasan var dessutom finare än vad hon varit på länge när jag senare red dressyr . Världens finaste är i toppformarnas toppform !



Nu på kvällen har jag pluggat och inte gjort någontign . Jo föresten , jag har längtat efter att få gå och lägga mig , men nu fastnade jag såklart här eftersom jag bara var tvugnen att lyssna på den och den och den och den låten ! Snark .

11 JANUARI . What's the name of this club ?

Ska du ha kul får du lida pin .
Man skulle kunna kalla det för mottot i mitt liv , jag tycker det är alldeles perfekt .




Jag har gjort det igen .

Jag har sovit mindre än åtta timmar från i fredags morgon tills nu .

Förra helgen låg jag sängliggande och sjuksjuk . Den här helgen blev minst sagt annorlunda .


Det är väl inte direkt någon nyhet att jag inte är flickan med plattat - blont - tuperatellerlockat - hår , som bär glittriga klänningar eller som spanar på grabbar med ett halvt kilo vax i håret . Jag är nog mera Södermalm än Östermalm på alla plan skulle jag gissa .

Men ...

... den här helgen blev allt precis tvärtom . På något vis hamnade vi på Stureplanshäng två kvällar i rad och det var allt annat än glasögon utan glas och converseskor haha .

Hur vi fick gå före kön , hamnade inom snörena , träffade människor som vi läser om i skvallertidningen , fick fri bar , drack massor av champagne och åkte taxi överallt , m.m. , det vet jag inte hur det gick till .


Helt klart annorlunda , men satan i gatan vad kul jag har haft !
Den här helgen var min och marias . Vår , vår , vår !


8 JANUARI . I made those people dance and they we're happy for a while

Jag sitter i mitt rum . Jag har suttit här i över två timmar nu .
Mitt på golvet , lutad mot sängen , och flera kuddar har jag runt omkring mig .



pete pete pete , jag har sett pete


Framför mig ligger det papper som är tomma och blanka men också de som är fyllda med tankar gestalltade genom ord . I min famn håller jag min gitarr och på mitt hvuud bär jag min stora fina svarta hatt . Jag är nöjd med just det här just nu . Just nu i drygt två timmar har det här varit det bästa tänkbara .

Jag skulle kunna sitta här hela natten .

7 JANUARI . I'm Lily from the middleway street , yes I am

Idag är det min dag . Hela dagen har bara varit min dag , min brabraiga dag !
Redan när jag vaknade imorse och klädde på mig kände jag att denna dag skulle gå min väg . Det har egentligen inte hänt någonting spciellt , jag har varken vunnit 25 tusen i 25 år på triss eller fått MVG i alla mina kurser , men det har varit en bra dag .

Jag har kramats och skrattat och pratat jullov och träffat alla människor igen , och kanske skämt ut mig som ett reultat av min odiskrethet haha , och slutligen har jag hittat en liten tvåa som är alldeles perfekt maha !

Dessutom var idag första dagen sedan början av ettan på gymnasiet som jag hade jeans på mig !
Och folket sa att jag var fien i mina nya jeans ! Jag sa : wow .

Sen var skoldagen slut och jag var nöjd med precis allt förutom en sak som saknades . Så gick jag där och tänkte precis traska iväg till bussen när det saknade inte längre var saknat ! Mina ögon blev glada ! mihehe .

Dagen var fulländad !

6 JANUARI . Ibland säger man tack väldigt mycket

Jag har ett par väldigt snälla föräldrar . Jag tycker det .
Jag tror att dem är snällare än de flesta föräldrarna faktiskt . Faktiskt .





Idag har min mamma hjälpt mig hela dagen . Jag har varit sjuk sedan efter jul och inte kunnat göra någonting förutom att ligga hemma och göra nada . Mamma hjälpte mig att få en brabra sista dag på lovet och körde mig och Trasan fram och tillbaka .

Först åkte vi till Sälna och hämtade hästtransporten , sen åkte vi till Stora Wäsby och hämtade Trasan . Sen åkte vi till Sälna och jag och Ullis red ut . Under tiden åkte mamma hem för att sedan komma tillbaka när vi hade ridit klart . Vi lastade in hjärtat och åkte tillbaka till Stora Wäsby . Undertiden jag fixade i ordning allting i stallet åkte mamma och lämnade transporten , för att sedan åka tillbaka och hämta mig på Wäsby . Efter det åkte vi hem .

Föräldrar är äckligt bra att ha !
Och jag har lugnt världens snällaste mamma !

5 JANUARI . Once upon a time




20 - tal


eller 50 - tal är min grej , men ...


Jag är född på fel årtionde .
 
Jag skulle leva då kjolar , vackra små blusar och hattar var grejen . Jag skulle bära handskar och söta små skor . Mitt liv skulle gå ut på att läsa kärleksdikter , stoppa mynt i jukeboxen på stans glassbar och dansa . Elvis skulle vara min gud med stort G och jag skulle ha en min LP - spelare på dag och natt . Jag skulle cykla på min alldeles egna riktigt damcykel , med korg där fram och stora hjul . Mina bästa vänner och jag skulle stärka våra kjolar och smyga ut ur fönstrena på kvällarna . Vi skulle springa genom stan och i hemlighet träffa pojkarna vi ville åt men som våra föräldrar tyckte var på tok för vilda för oss . Vi skulle sitta i någons källare , spela musik och röka cigaretter . Cigaretterna skulle få märken på filtret av våra rödmålade läppar . Jag skulle vara osunt kär i en pojke som bodde några kvarter bort och som brukade gå förbi vårat hus , bara för att se om jag skulle kika efter honom . Han skulle ha putsade skor som blivit lite nötta längst fram vid tårna. Han skulle bära vardagligt fina byxor och använda hängslen , fastän de egentligen inte behövdes , utan mest för att det skulle vara så . Upptill hade han en rutigt skjorta med en fluga i halsen . Som grädde på moset bar han en hatt på sitt huvud och en gitarr under sin arm . Min pojke och jag skulle fördrvia dagarna med att ligga i parker och äta picknick . Vi skulle spela och sjunga och han skulle hålla min hand .

5 JANUARI . Rrroligt var det !

NYÅR VAR DET !

















VI HADE RÖVKEWL !


4 JANUARI . Nu är jag inte stark , men vi har varit här förut

Jag är trött .

Idag blev jag trött på dig .










Jag vet inte om jag orkar just nu .
Just nu gör du mig trött .

3 DECEMBER . Gurkpuss

Min vän yolanda kommer inte hit alldeles snart . Vi ändrade oss precis . Jag håller nämligen på att sjuka sönder . I alla fall .. Jag tycker om henne . Idag sa hon någonting som gjorde mig stolt över henne .





En annan dag ska vi titta på Titanic , bäst bäst bäst .

2 JANUARI . Och nyår var , oreglerbart ?

Det är den 2 januari 2009 , två dagar in på det nya året .
Jag sitter invirad i flera lager med kläder och är sjukare än sjukast .
Med en tekopp i min hand undrar jag vad det var som egnetligen hände där i onsdags natt .

Vi var hos Lea , vi var förväntningsfulla och sa att no matter what , så gör vi det här till en oförglömlig kväll . Vi åt i alla fall en utsökt middag , pudrade våra näsor och blev väldigt vackra och sjöng singstar för fulla muggar medan vi fyllde på och drack ur våra vinglas . Yolanda lagade sin specialkyckling , lea ålade sig i sin supertjusiga klänning , jag ööh vet jag inte vad jag gjorde , fanny .. var fanny haha , och fankans vän josse ville inte sitta själv vid vattenpipan .

Vi insåg plötsligt att klockan som innan dess gått alldeles lagom sackta hade sprungit iväg och självklart var vi tvugna att halvspringa den långa vägen genom skog och bostadsområdenför att hinna med tåget . På tåget var sista chansen att förbereda sig inför entren , så tågresan blev ett enda stort skobyte och läppglanspenslande .

Sen blev det party , för hela slanten ! Vi hade jätte roligt , jag hade jäääätte roligt , allesammans var vi hur nöjda som helst ! Tolvslaget fylldes med champange och kramande och vi tänkte , livet leker !

Sen slog det slint . Inte för mig , men med hela grejen . Jag och Lea stod som två frågetecken och visste inte vad vi skulle göra . Det blev mer eller mindre kaos . Antagligen mer , om man ska välja . Jag väljer mer . Det var inte kul , och det var verkligen inte okej .

---------------------------------

Nu misstänker vi att jag har fått lugnhinneinflammation . Även det är mindre kul . Jag har så ont att jag inte kan lyfta på armarna , eller överhuvudtaget röra mig , inte prata och än mindre andas utan att det känns som om mina lugnor squeesas sönder av nått ' eller nån ' . Jag var så trött idag att jag inte ens orkade rida fastän jag redan satt på häst . DÅ är jag dålig . Igår somnade jag klockan sju på kvällen , idag har jag sovit flera timmar . Nu ska jag titta på filmen cotrol . I alla fall , har jag klagat av mig nu . Tack .

-------------------------------

Trots allt hade jag jätte roligt , faktiskt , det här var lätt mitt roligaste nyår på läääänge !
Men slutet var inte inte det minsta underhållande , och jag undrade innerliggt vad det egentligen var som hände .

RSS 2.0