30 JUNI . Och jag skrev att ;

24/6
mamma jag är framme ! solen steker som jag vet inte vad och kön för att komma in på campingen är så lång att jag kanske har kommit in lagom till dess att det är dags att åka hem igen !


det här är faan livet .


det har inte ens blivit mörkt än och nu blir det bara ljusare och snart går solen upp och allt är så bra .


25/6 

folk har supit sedan klockan 09 i morse , vi har har badat äventyrsbad och ätit hamburgare till frukost , ehehe livet


återigen är det ljust och återigen är varenda kotte på hela campingen fortfarande vaken. Jag har plockat skräp i 9 timmar , dräglat efter Tommy Lee , tagit hand om en kompis som hade däckat ensam i en park , skrattat åt fulla människor och ätit ostmackor till förbannelse . god natt lillebror, eller god morgon .


26/6

grabben här bredvid har ett sugrör genom sin septumpiercing , lustigkurre  


PETE , JAG DÖR ! jag är så lycklig !


det var antagligen den bästa jävla spelningen som jag någonsin har varit på och jag är så sjukt cplycklig ! jag är så lycklig arr jag knappt kan säga mitt eget namn . lyrisk är ordet , helt jäkla lyrisk !

MANDO !


bra skit , Mando alltså . nu ska vi supa


27/6
jag tror att en liten bit av mig äts upp av lycka varje gång jag ser håkan , ännu mer när det är sådär bra , men hur kan det inte va sådär bra ? det är alltid sådär bra . usch så bra !

28/6
jag är en grillad kyckling som känner sig som ett friterat
pommes frites som plockar skräp med pakistanier som bara flinar


nu har jag kommit hem . jag är nog mer död än levande skulle jag tro . om en vecka kör vi igen !


nu ligger jag i min säng , utan 35 000 människor runt omkring mig , utan chips och apelsinjuice- frukostar vid rondeller , utan hamburgare till middag , utan den ständigt dånande musiken och utan att känna mig som ett skabb och som en drottning på samma gång . att däcka här i min säng ska ändå bli ganska nice . nästa år ska du så mycket åka med oss på festival lillebror !


24 JUNI . Rrrrrrrrooligt




ADJÖ !
NU FARAR JAG TILL PEACE AND LOVE !

23 JUNI . Fast så vart ' det den 24: e







jag älskar min 50 - talsklänning mer än det mesta !
den är helt perfekt ! 50 - talet var perfekt !
och min tatuering är perfekt !
perfekt !!!!

23 JUNI . Den som dör får se



lika lite som du inte ser ett flyplan på bilden , lika lite har jag en aning om vad
jag egentligen har lust att göra , lika lite vet jag hur jag egentligen känner mig .
det är lite jobbigt , men så är det väl ibland . ett flyplan skulle i alla fall inte vara helt fel .
att flyga sin kos ett litet tag och bara andas skulle inte göra någon skada . pengarna
är mer eller mindre kirrade så nu får jag bara ta och skrapa ihop några vänner och
beställa hem en sista minuten - resa som tar mig till en varm strand , en stor pool ,
ett blått hav , schysta poolgrabbar , drinkar i drivor och en paus från allt här hemma .
efter sol , bad och en med en perfekt solbränna skulle jag antaglien känna mig lite
bättre hur som helst . det är inte dåligt , jag är ler när jag tänker på allt som händer ,
men ett break är alltid ett break och ett break är alltid behövligt ibland .

21 JUNI . Jordgubbarna vi skulle ge till Victor med K åt vi själva upp

jag och lea traskade runt runt tills vi slutligen hittade malle ( malin ) och yolle nere vid Norra Mälarstrand för ett par dagar sedan . det var nämligen så att malle stod där och sålde jordgubbar och biggroer och vi fick äta hur mycket vi ville ! så vi var nöjda och åt tills det inte längre gick ! under tiden höll vi och sysselsatta med att spana på grabben som vi döpte till Victor med K ( Viktor ) och som gick omkring och var en aktiv snygg byggare mitt framför näsorna på oss ! gankska asbra

ehehhe








20 JUNI .

det var ju midsommar igår och jag tillbringade min dag
med min mor far bror och Volvo Ocean Race !
sen åkte vi till hästarna och på kvällen badade vi grabbar i en 28 C' varm pool ! 










19 JUNI . Midsommarafton

det är midsommarafton idag !
jag har varit i staden och ätit pizza och druckit mojitos !
jag har varit student i 1 vecka och 1 dag , sjukt !
ikväll ska jag nog bada i min prickiga baddräkt !

17 JUNI . Jag ska inte hoppas men jag hoppas i alla fall !

för ganska precis 1 år och 6 dagar sedan stod jag framför Hawaiiscenen på Hultsfredsfestivalen . mitt huvud skrek dem kommer inte ! men dem kom . Babyshambles kom och genom det blev jag , mina vänner och några många tusen människor till , några utav de lyckligt lottade människorna som under sin livstid har sett detta band och Pete Doherty live .
nu verkar det dock som om gubben i himlen har träffats av en blixt eller två , för som de flesta antagligen redan vet så har Peace and Love bokat Babyshambles som band och Pete med sin soloplatta ! som av en händelse råkade jag för närmare 2 månader sedan få reda på att jag fick en funktionärsplats på denna festival . folket .. förstår ni vad detta innebär ?

det bertyder att .. när jag ligger där på min dödsbädd kommer jag att kunna säga att jag har sett Pete Doherty live tre gånger under min livstid . jag , som en sketen liten svensk brud i det lilla landet Sverige , har sett mannan med stort M tre , TRE , 3 ! gånger ! det är fan för bra för att vara sant .

om Pete lyckas med att åka in i fängelset , bli inlagd på avvänjning och/eller bli av med sitt pass under den kommande 1 ½ veckan kommer jag aldrig att förlåta världen . bara såru vett .



och han pryder min vägg

15 JUNI . När man är nöjd i hela magen

det här har varit en sådan dag när man går upp klockan 09 och sticker ut och springer 6 km bara för att man vill . för att man känner för det går man efter lunch upp några kilometer till stallet för att rida och brottas med ponnyungar . middagen äter man tillsammans med två av sina bästa vänner på en kinaresturang och kvällen spenderas tillsammans med sin mellanstadie - högstadieklass i en hjärtlig återträtt . det här har varit en sådan dag som man inte kan vara annat än underbart nöjd med .



för ett år sedan kom vi hem från hultsfredsfestivalen idag . sjukt fort har det gått och nu är det inte många dagar kvar tills vi sätter oss i bilen igen och låter hjulen rulla ned mot smålandsskogar !

14 JUNI . Grabbjävel

grabbjävel .


frågan gick ut på att få fram ett svar om hur vida han var en rrrata eller inte , svarsboken svarade att det inte spelade någon roll , och det är ju sant , för jag skiter egentligen i att han troligtvis råkar vara en självgod egoistisk översittare för jag vill ju faktiskt bara hångla .


jag konstaterade att han var där

hon frågade hur läget var

jag svarade att jag hade hånglat och sa att hon skulle hångla

hon sa att hon skulle överväga saken , det skulle i alla fall var för min skull

några timmar senare kunde vi konstatera att folk vaknar upp tillsammans med människor de vinglat hem med bara för att dem egentligen vill ha denna människas kompis


varför dras vi till oåtkomliga grabbar ?

varför dras vi till dem som vi vill ha även då vi vet att dem inte går att ha , och som vi innerst inne inte heller kommer vilja ha när det väl gäller ?

det är frågan .


ändå är det dem här grabbarna som gör så att knäna viker sig för oss ,

fastän dem egentligen inte ser så bra ut eller är så roliga .

någonslags fascination över det vi får men inte får .

jag tänker på killen som har fult hår .
hon tänker på grabbarna som är dryga men kanske ingenting mer .
inte särskilt bra .

så vi ältar skiten om och om igen och skrattar åt att dem antagligen aldrig ältar oss . ändå är det det som är lite utav själva tjusningen , om man nu ska se det så . fast vad är det för någon jäkla tjusning egentligen ..? äh .


i och för sig känns det som att chansen att jag ska träffa på honom igen är gankska liten , men om vi nu skulle göra det så vet vi ändå hur det skulle sluta . hur det brukar sluta . haha det roar mig

jag börjar på allvar fundera på om svarsboken inte talar om sanningen i alla fall .
 jag skiter i vilket , vi kan bara ha kul
din äckligt fulsnyggheta grabbjävel


14 JUNI . Sjömän och prinsar med stil

faktiskt är det så att några av sjömännen på Pippis pappas skepp inte ser allt för tokiga ut ! långa smala grabbar med snedluggat matchade till rufsiga hår , snusnäsdukar kring halsarna och converseskor på fötterna, det är inte helt fel. att det snyggaste av dem dessutom spelar gitarr och sjunger ger honom naturligtvis bara extra poäng! annars ligger juä Prins Erik i Den lilla sjöjungfrun högt upp på grabbarifilmernasomvivillha - listan . jäkligt snygg grabb det där alltså ! några sådana hära skulle man allt ta och ha tycker jag .   


12 JUNI . 2009 - 06 - 11












































12 JUNI . Vi var studenter med blickarna högt i det blå !

lapp nr 1 :

det har aldrig förut varit så lätt att gå upp klockan 06 . anledning ;

jag tar studenten idag !

jag dricker te och en jordgubbssmoothie och har tänt ett ljus här för mig själv . mamma och pappa vaknar på övervåningen nu och tassar omkring . dem har ställt fram paket på matbordet , liksom för att inviga dagen . ett par vintageörhängen som är så vackra , och ett lakanset som består av en vit bakgrund och en halv miljon små röda jordgubbar på . snällt !

now it's time for some makeup ! 


lapp nr 2 :

klockan är 07.53 och Lasse sjunger för mig . aldrig slut . bra låt , puss på den .

jag har fixat och trixat i snart 2 timmar och nu sitter jag här i mitt rum och skriver . jag är klar . jag är klar för allt och ingenting och jag fattar allt och ingenting . min klänning förvandlar mig till en prinsessa utan dess like !

den här dagen kommer att bli underbar , och den är bara min !


lapp nr 3 :

nu har jag svidat om till kvällens outfit och klockan är ungefär 20. i stort sätt alla mina nära och kära har varit här idag och jag kan bara säga som så att min mottagning skulle omöjligt kunnat varit bättre . jag kan lova er , ingen annan mottagning kan någonsin har varit bättre än den här ! jag skulle inte vilja ändra på någonting , jag är så glad över allt .


lapp nr 4 :

klockan visar  03.58 , solen går upp mot en rosa himmel och jag har precis kommit hem . vi har dansat sönder våra små tassar , vi har skrikit oss hesa , vi har druckit drinkar , vi har trängts för att få luft i den lilla rökrutan , vi har krigat för att komma först i kön till toaletterna , vi har kramat människor som vi vet att vi med största sannolikhet inte kommer träffa mer en sista gång , vi har lovat varandra att vi måste höras en vacker dag och slutligen så har vi haft det så fruktansvärt roligt !


jag vaknade och skrev ;


klockan är bara 10 och jag har redan hunnit vakna och druckit te . det ryker och är än så länge för varmt för att jag ens ska kunna hålla i koppen . för några timmar sedan kom min bror och hämtade mig för att jag inte skulle behöva gå sista biten och då var väl klockan runt 04 i morse .


igår tog jag studenten .


det slår mig om och om och om igen , shit pommes frites . nu är jag stor på riktigt , inte bara whioho jag har fyllt 18 och får supa på krogen , utan jag har fått rösta i ett helt år nu och nu jag dessutom slutat skolan . det , mina damer och herrar , är konstigt .


första sidan på Metro täcktes för någon vecka sedan av en studentbild där ungdomarna på bilden kramade varandra och sprutade champagne . rubriken var ; STUDENTEN , DEN LYCKLIGASTE DAGEN I ERA LIV ! . jag övervägde seriöst på att försöka stämma Metro . jag säger ; STUDENTEN , INTE LYCKLIGASTE DAGEN I ERA LIV MEN ÄNDÅ GANSKA KEWL !


jag älskar att gå i skolan , jag älskar att vara i skolan , det är så roligt ! jag ville verkligen inte sluta skolan . läxor och plugg kommer väl inte en människa sakna , men att lära sig och vara intresserad kommer i alla fall jag att tråna efter . fortfarande är det inte huvudsaken till att det är tråkigt att skolan slutar för självklart tar den sociala kontakten det . det är så många människor som jag tycker så mycket om som jag vet att jag aldrig mer kommer att träffa . det är sorgligt .


igår tog jag studenten .


det var den här morgonen som jag fasade mest inför . dagen efter , när man vaknar upp med huvudvärk och inser att oj , nu finns det ingenting som håller ihop mig längre och ingen trygg vardag att falla tillbaka på , det är från och med nu som jag verkligen måste lära mig att stå på egna ben . det är riktigt läskigt och på samma gång bubblar det inom mig av målmedvetenhet och av viljan att jag ska lyckas gör någonting bra av det här . det blir nog bra ska vi se . nu sitter jag i vilket fall här och tittar på alla blommorna som står på presentbordet och alla kuvert med lyckoönskningar i och alla sagolikt fina presenter jag fick . jag har läst i boken som mamma köpte för att gästerna skulle kunna skriva någonting i , och alla är så fina . jag ser plakatet med bilden från när jag var liten och kan konstatera att mitt hår var ännu lockigare och att mina kinder var ännu större . fast , jag var ändå ganska söt alltså .


igår tog jag studenten .


jag är så nöjd med allt . jag är nöjd med min morgon , med champagnefrukosten , med den överpeppade stämningen innan utspringet , med själva utspringet , med flaket , med min underbar mottagning och med riktigt trevlig kväll . jag är så nöjd med allt .


10 JUNI . Ibland säger vi saker som bara är så himla rätt


bästa vänner är till för att tycka att det är coolt när man spyr genom näsan ,
ett väldigt bra konstaterande tyckte vi . liksom mitt i prick , på något vis .

äsch köttfärs bra ändå !
vi skrattade och vinglade fram och tillbaka över Medborgarplatsen hand i hand
puss på oss

10 JUNI . Lillebror bah bah bah

grrratttis johi !
för min lilla lillebror råkade bli 17 år igår !


8 JUNI . Människor är det vackraste jag vet

människor förr i tiden var så vackra , jag får liksom ont i magen när jag ser på hur de klädde sig och såg ut . jag är så fruktansvärt avundsjuk på människor idag som på något sätt kommit underfund med hur de bar sig åt förut och lyckas återskapa det ! det är få saker som gör mig så glad som välklädda människor , det är helt underbart ! de som tar dåtid och skapar till nytt , och de som gör allt till sitt alldeles egna . sådana egenskaper , att kunna göra sånt ' , det är beundransvärt .





i mitt nästa liv ska jag vara en ung rik fransyska under 1920 - talet som ska vara fruktansvärt vacker och trippa fram i ännu vackrare klänningar och ständigt med en lång smal cigarett i min hand .jag ska bo i en stor etagelägenhet med stora kristallkronor och en jättelik spegel ska hänga i tamburen . jag ska ha en flygel stående i sällskapsrummet och en säng med sidenlakan och ljusstakar överallt . jag ska ha en katt också , som skulle ha ett töntigt fint litet halsband .  jag ska vara skådespelerska och ha snuskigt många beundrare som överöser mig med dyra smycken och blommor ! när jag har haft roligt och är klar med det så ska jag gifta mig med den sortens man som lägger ut sin rock över vattenpölen jag måste passera . vi ska få barn som skulle bli så söta att dem skulle se ut att vara gjorda av socker . sen skulle vi leva lyckliga i alla våra dagar och varken kommande krig eller krisår skulle komma att hända !

ibland skulle det vara kul att hoppa till nästa liv .


7 JUNI . Studenterna i mitt liv

det blev ingen skola fredagen den 5 juni för mig .

jag åkte till Kungsholmens gymnasium för att snyftande av glädje vara med på Karins utspring och sedan ta en tur på hennes flak ! jag har aldrig luktat så illa i hela mitt liv  och jag kramade ur mina kläder efter mitt bad i öl öl öl öl . ganksa roligt trots allt !

hem duscha och Marias studentmottagning på Stora Wäsby gård !
vindruvorna till maten var det bästa jag någonsin varit med om ! sinnes !





dagen hade varit den 5/6 men det hade hunnit bli natt och 6/6
när jag gick och lade mig och skrev på ett baksidan av ett papper .

idag har hon tagit studenten , min bästaste vän Yolanda . vi har känt varandra i , vad jag trot är , 14 år och idag blev hon lite större . lite mera vuxen . knäppt tycker jag . jag är så stolt , stolt över henne och stolt över oss . morr , visst ibland men oftast puss . tillsammans med familj vanilj har jag idag suttit hemma på hennes studentmottagning och ätit tacos på bufé . vanligt nej , gott ja ! nu på kvällen åkte vi till Lucas där vi från början var så gott som ensamma men där det senare blev fullare än fullt . hon satt där på andra sidan bordet och vi skreksjöng ; " jag dansar aldrig nykter någonstans , aldrig inte en chans , att jag dansar nykter ! " , precis så som vi gjorde våren 2007 och natten vi tillbringade på löpargymnasiet haha .











Malin och Yolanda
Dr.Shepherd  och Dr.Burke
Malle och Yolle
P3 och Anka

det är vi .
förhoppningsvis tills döden sjiljer oss åt .
hon är bäst , min bästa vän Anka . Studentanka !

4 MAJ . So make the best of this test and don't ask why

12 år .
i 12 år har jag suttit i skolan .



inbjudningskort och material
som blev en klänning

ikväll har jag pratat med fyra vänner som imorgon kan kalla sig för studenter . allihop har dem skrattat och försökt att blinka bort tårarna som smitit fram ur deras ögonvrår . dem har pratat om hur overkligt allting känns , att första dagen i gymnasiet känns som igår , hur klänningen sitter och om håret ska sitta uppe eller tillåtas att falla , om vilken mat de ska bjuda på på mottagningen , bristen på champangeglas , trassliga studenskivor , det hårda slitet med att vara ansvarig  för flaket , om hysterin bland kompisarna , om hur det känns som om deras liv tar slut imorgon och den inkommande känslan av att det är imorgon som dem på nya självständiga ben börjar sina egna liv .

hela eftermiddagen har jag , mamma och mormor åkt runt och inhandlat tallrikar , bestick , servetter , dukar , dekorationer , blommor och flaggor inför nästa veckas torsdag .

om en vecka tar jag studenten .

mormor har sytt en gräddbakelse till mig . mormor har sytt en klänning till mig som ser ut som en gräddbakelse och får mig att se ut som om jag är hämtad ur en saga som slutar med ett bröllop och en prins !

nästa torsdag ska allt handla om mig . allt . ingen gång ska jag vara så ego som då , för då ska jag vara prinsessornas prinsessa den vackraste på denna jord ! ibland får man känna jagjagjag , och om en vecka tänker jag tillåta mig att göra det och vara nöjd åt saken . om en vecka kommer jag att ringa till mina vänner och med en skräckblandad förtjusning bubblandes inuti mig prata på om att första dagen känns som igår , om bristen av glas , om hysteriska kompisar , om att mitt liv kommer att ta slut dagen efter och känslan av att jag dagen därpå är fri att göra precis vad jag vill .

12 år .

4 JUNI . Äta bör man , annars för man !

det är få gånger som jag har uppskattat mat så mycket som igår vid lunchtid . jag åt sallad , lite olika sallader och morötter , skolsallad , sådant som är så vanligt det bara kan bli , men jag tror aldrig att jag har varit så nöjd över lite kaninmat ! 

de allra flesta av oss underskattar mat så otroligt mycket eftersom vi är vana vid att alltid ha det severat . jag har lärt mig att uppskatta mat nu ! wow maaaaaaaaaaaaaaaat !

haha


2 JUNI . The Quiz

konserten gick bra . småmissar , men det gick ändå bra !
grabbarna är så sjukt cpduktiga och musikaliska att man blir tokig !
för mig är dem superstars hela högen , wow alltså .

annars regnar det mest . usch
det som var nästan för varmt i flera dagar återgick till det gamla vanliga gråa .
jag ska åka och rida Torsten snart , ute i det blöta . sämst , men ganska mysigt .

sen tänkte jag bara så här att vänner är det bästa som finns !


1 JUNI . I hope you feel the way I do

herre , 1 juni faktiskt !



imorgon har vi konsert med vår ensamble A , trevligt .
jag ska sjunga lite melissa horn , lite hello saferide och lite marit bergman v.s. moneybrother , och spela lite piano här och där . fast det är jag inte riktigt nöjd med , tamburinen lockar på mig och talar om för mig att det väl är ungefär vad jag klara av . jag håller med tamburinen . dagens genrep blev väl inte så mycket av ett genrep utan mest ett evigt blinkande med ljusuppsättningen och hysteriskt uppmuntrande skrattframkallande glädjerop ! hur som helst ska det bli skoj och folket borde komma förbi och kika !

komsi

1 JUNI . Min kotte

han gör mig stolt ibland väldigt mycket .
faktiskt .
det kan man inte tro , men ibland lyckas han !
ibland inser jag att allt han kan har jag mer eller mindre lärt honom !
ganska coolt , jag blir imponerad av mig själv . och honom .






RSS 2.0