5 JULI . Vin , promenad , ridtur , cyklande och Sexinthecity

Det är ungefär vad vi har hunnit med att göra sedan i torsdags när katja kom , och om vi har haft trevligt ! I torsdags kväll startade vi upp med att yolanda lagade kycklingmiddag till oss alla tre , tokgott ! Kvällen fortsatte sedan med vin , ibland för mycket prat och vin igen haha . Vi hämtade Jönköping nere vid Mcdonalds , fick gratis glass och cyklade så småning om hem igen .

Fredagen spenderade vi genom att gå ut och gå med vovven en långpromenad i skogen , mest kämpade vi med att inte smälta bort i solen . Därefter cyklade vi ännu en gång , denna gång upp till Stora Wäsby gård för att sedan rida ut på en tokmysig ridtur ner till vattnet . Hemfärd = cyklar . Pudring av näsan var nästa punkt på schemat för att sedan cykla ned till stationen för att ta tåget till staden . Där följde middag i Hötorgshallen för att vi sedan skulle glida in i lagom tid till bion .

Sex in the city
Betyg : bra !

Vi tog oss hem och tackade ännu en gång Gud för att gubben låtit bussstrejken gå över så snabbt . Buss , älskade kära röda fordon ! Läggdags när vi på natten kom hem ? nej ! För då fick vi för oss att vi skulle baka hemmagjorda snikers ! Helt otroligt , sjukt , TOKgoda blev dem aaah !



Idag blir det picknick och myspys !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0