11 MARS . Batman

image116

Batman
E: Robin Z - U: Baguette - UE: Galant

En vän . Att ha en äkta vän . En äkta vän är totalt ovärderlig .
Det finns ingenting på denna jord  som kan mäta sig med en ärlig , kärleksfull och djup vänskap . Ingenting betyder så mycket som en vän .

Maria och Lena hade en riktigt vän , en vän som Lena själv hade fött upp , och en vän som levt lika länge som Maria själv . Deras vän var antagligen det bästa dem hade , det allra dyraste och det allra heligaste , deras vän var den dem älskade mest utav alla . Men dem hade inte bara en vän , dem hade en bra vän . En vän som ställde upp , som kämpade för dem , en vän som alltid stod vid deras sida . En vän som trots skada var till deras förfogande och gjorde som dem bad . En vän som offrade sig själv för att vara dem till lags .

Det är inte många som får chansen att få en sådan vän . Det är inte många som överhuvudtaget får komma i närheten av dem, inte ens snudda vid att ha en sådan vän . Men en del av oss får chansen , får erbjudandet om att få ha denna vän och få uppleva denna vänskap . Dem av oss som får göra det ska skatta sig lyckliga .

Lena och Maria hade en sådan vän . En sådan vän som dem skulle göra vad som helst för , en vän som skulle göra vad som helst för dem . Dem fick vara med om denna vänskap som inte kan beskrivas med ord . Dem fick vara med om den perfekta vänskapen .

Deras vän gick i veckorna handikappridning med en ung tjej , på helgerna representerade han Sverige som landslagshäst i svenska fältävlanslandslaget för juniorer . Denna häst var helt fantastiskt och någonting utöver det vanliga , han var allt för maria och lena . Efter 18 år lämande han oss idag , och det för att istället besöka buster , focus , vallie och kryddan .

Batman var antagligen det vackraste jag någnsin sett .

De hade en vän som dem älskade mer än allting annat .
Dem hade en bra vän . Batman var en perfekt vän .

Kommentarer
Postat av: Emma!

Åhh Nej...!
Åhh Nej! Åhh Nej! Åhh Nej!
Jag får tårar i ögonen... Batman..!
Maria! Lena!
Åh nej vad hemskt!

2008-03-12 @ 21:33:20
URL: http://pearldiver.blogg.se
Postat av: Malin

det är fuktansvärt hemskt , allas våran käraste batman

2008-03-12 @ 21:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0