25 FEBRUARI . Vi är änglarna som for till landet

So long suckers .


... det var vad Gisela skrev . Det är så vi känner , so long suckers .

Vi orkar inte med skiten , vi drar . Vi har lov och egentligen ingen anledning att stanna hemma . Jag , Gisela och Yolanda säger hejdå för några dagar , några små ynka pynka dagar som vi har längtat efter sedan flera veckor tillbaka . Vi vill komma bort , komma iväg , strunta i allt och bara finns just då . Vi vill åka härifrån och längta tillbaka . Vi vill .


En liten stad i ett landskap längre upp är vad vi behöver . Hedemora är en sådan liten stad och den ligger i Dalarna som är längre upp en Stockholm . Min mormor och hennes man Ray bor mitt i vår kära huvudstad den första delen av veckan . Där ligger buss och tunnelbana så nära att man når dem om man sträcker på armarna ut från portuppgången . Den andra delen av veckan bor de i Hedemora . Där är huset tre våningar + källare , ligger närmast himlen av byggnaderna där och ger en utsikt över hela stan . Pendeltåg och tunnelbana finns inte , men det tar i och för sig inte mer än högst 7 minuter att gå deras huvudgata från början till slut .


Dit ska vi . Jag , Gisela och Yolanda . Dit ska vi komma bort , komma iväg , strunta i allt och bara finnas . Där ska vi gå i second hand , fnissa åt deras dialekt , dricka vin och prata om allt mellan himmel och jord . Det har hänt lite för mycket den senaste tiden . Lite för mycket har hänt , som inte har varit bra . Eller saker som har varit bra men inte blivit bra , och saker har gått snett . Lite för mycket har hänt . Saker som vi inte har kunnat styra över , eller kunnat styra över , har inte gått vår väg . Vi vill åka härifrån och längta tillbaka . Vi vill .


Mormor ringde precis och berättade att hon hittat ett ställe för oss ungdomar att spendera våran kväll på . Intressant . Vi måste pröva lillördag  även i Dalarna . VI kanske hittar en raggare var eller nått ' haha .

I några dagar ska vi komma bort , komma iväg , strunta i allt och finnas just då .

So long suckers .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0