8 FEBRUARI . Girls just wanna have fun

Igår tänkte vi ; det här är kvällen då vi ska simma i och drömma om high school - filmer . Det var det vi hade planerat och tänkt att ägna kvällen åt . Denna öppnades upp med Wild Child , helt underbar maha , men självklart ändrades planerna om ganska snabbt , och istället tog färden oss in till Södermalm och en liten krog med massor av vin .


matilda - gisela - yolanda - malin

Jag och Yolanda hade varsit ragg ! Ankas hade blont hår , var biffig , öppensinnig och erfaren .
( Gråhårig , tjock , levererade komplimanger på löpande band och närmare 60 år gammal ) .
Min grabb har varit i farten förut . Han har bruna ögon som man drunknar i , tjockt glansigt nästan kolsvart hår , är social och mogen . ( Ögon som blinkar som flipperspel när han ska flörta , en halv , om inte en hel , waxburk i håret som gör att man kan spegla sig i flottet , har standardfrågan ; är du singel ? och runt 30 bast ) . Grattis till oss ! I och för sig hittade vi en grabb som vi allihopa ska gifta oss med . Mums .

Vi hade så mysigt ! En riktig tjejkväll , ooh det var så trevligt ! Kvällen slutade med att vi halkade hem till Yolanda och kollade på ännu en film medan klockan var omkring 03.30 på morgonqvisten . Det var en värd kväll flickor .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0