31 MARS . Att trivas med varandra

Vi är hemma igen , hemma igen i vår kära huvudstad .
Igår satte vi oss på tåget 14.30 och 20.50 steg vi av . Efter nästan 7 ½ timme drog vi in den så välbekanta Stockholmsluften i våra lungor . Det kändes skönt , hemtamt , men också lite sorgligt . För i fyra dagar hade vi andats Strömstadsluft och redan efter 7 ½ timme saknade vi den . Jag vet egentligen inte om det var själva luften som vi saknade , eller om det ens var Strömstad . Jag tror , eller jag vet , att det huvudsakligen var flickan som bor där som vi saknade efter en sådan liten stund . Vi började väl egentligen sakna henne så fort tåget hade börjat rulla därifrån . För i fyra dagar umgicks vi dag och natt med en av världens underbaraste människor , Emma .

Emma är en sådan där människa som man träffar typ ingen gång i sitt liv och som man denna ingen gång bara måste älska . Hon är vacker i allt hon gör .

Sen har vi pojken som är lite lång och smal och rödhårig , och så otroligt fin . Han som har en klädstil utöver det vanliga och på alla vis är kungarnas kung när det gäller musik . Denna så stiliga pojken är John .

Vi har skrattat tills vi fått ont i magen , skuttat fram på gatorna , pratat långt in på nätterna , ätit tacospicknick på köksgolvet , älskat Guldtand , dansat i soffanochpågolvetochisängenochpåklubben , promenerat i solen , suttit vid hamnen och solat , ätit kycklingnudlar och polarmackor , spelat gitarrochukeleleochmunspel , avnjutit frukostar i morgonsolen tackvare balkongen , irriterats av kyrkklockan som lät något förskräckligt , tokdansat till viskatillhultsfredsfestivalen , träffat Strömstadsfolk , druckit alldeles för mycket vin , besökt gymnaiset , spanat svanar i vattnet , blivit spanade på , målat läppstift och eyeliner , kramats och skrattat igen .

Lite så såg våra fyra dagar ut . Fantastiska med andra ord .
Bäst typ

Kommentarer
Postat av: Emma.

Helt klart bäst! Jag saknar er, det är så tomt och tyst nu. puss!

2009-03-31 @ 21:43:07
URL: http://pearldiver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0