13 FEBRUARI . Marla är så snygg när hon röker i testikelcancergruppen

igår satt jag , Nicolina och Yolanda tillsammans med vår vän Richard på Wollmars . vi satt vid samma bord och stolar i fyra timmar och lyckades ta oss igenom allt från hultsfreds-minnen och planer , brandsläckarhistorier, ( alkohol i alla dess former ) , scoutgårdsplundringar till förklädningsord för ligga . det var nog aldrig tyst . senare kom Lea och ännu en Nicolina och sällskapade med oss , vilket var oh så trevligt ! sen tände dem lamporna i taket och vi fick släpa oss därifrån . ofrivilligt nog .

sen slutade det med att jag låg och kollade Fight Club , och jag tror att jag skrattade ganska mycket under den här tiden . typ när jag och Martin lyckades hälla jägermaister på Gradins kudde , eller kuddar . det var lite roligt . sen fnissade jag när jag skulle försöka förklara charmen med Bitti . hehe . he . e . ehhe . ehehehehehhehehehhe . det går inte att förklara .
imorse var ändå allt för bra . okej den började med att jag blev väckt av att den ena knappade med mobilen och den andra snarkade så brutalt att jag tror min tinitus är tillbaka , och det första jag sa var ; jag hatar dig . men annars och i alla fall , så var jag nog nöjd . sen drack vi te och kaffe och oboy . mest värt var att vi hann kolla Smallville , första avsnittet , och sen lite till . asnice .

sen red jag med Gisela och det var mysigt . fast inte mysigt , för dem yttepyttesmå snöflingorna stack som spik i ögonen , så vi bara grät . och skrattade lite . sen galopperade jag barbacka på Trasan .

nu ska jag se En ung Jane Austen .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0